Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Новини
«Woodstock з Кузьмою!»
     Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» і телеканал «М1» проводить акцію «Woodstock з Кузьмою!». Зробивши благодійний внесок у розмірі 20 гривень на рахунок Фонду для придбання медичного обладнання для дітей, хворих на діабет, Ти отримуєш шанс поїхати на рок-фестиваль «Woodstock» з Кузьмою до Польщі з 04 по 06 серпня 2011 р.
Опубліковано: 4.05.2011
Програма 2-го міжнародного фестивалю «Битва Націй»
     Другий міжнародний фестиваль історичної реконструкції середньовіччя «Битва націй» пройде у Хотинській фортеці з 30 квітня по 3 травня 2011 року.
     На території фортеці будуть проходити бої у всіх трьох номінаціях, а ввечері відбудеться концерт за участю виконавців етнічної музики, танцювальних колективів і груп фаєр-шоу.
Опубліковано: 29.04.2011
ВЕСНЯНИЙ номер журналу
     ШУКАЙТЕ ВЕСНЯНИЙ номер журналу "ПТАХА" на торгових прилавках міста Ковеля та Луцька!!!
Опубліковано: 22.04.2011
У Ковелі вчилися техніки розпису писанок
     З наближенням Великодня, яке припадає цього року на 24 квітня, все більшої популярності набирають писанки. Адже це один з найкращих подарунків на знак примирення, побажання здоров’я, сили та краси, а також вдалого врожаю.
     У Ковелі майстер-клас з писанкарства 17 квітня в ГО «Реабілітаційний центр» провела народна майстриня Ольга Бичковська.
Опубліковано: 22.04.2011
КОЛКИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО АКЦІЇ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!»
     16 квітня 2011 року в смт. Колки Маневицького району Волинської області в рамках проекту «Зробимо Україну чистою!» відбулася акція «Зробимо Колки чистими».
Опубліковано: 21.04.2011
«Mad Heads XL» заспівають для українців в Америці
     Український рок-гурт «Mad Heads XL» на концерті пам'яті лідера «Братів Гадюкіних» Сергія Кузьмінського виконає пісню «Америка». Лідер «Mad Heads XL» Вадим Красноокий зазначив, що це не випадковий вибір. «Мама змусила мене вивчитись гри на скрипці, для себе вже самотужки освоїв гітару. «Америка» «гадів» має класичні роківські акорди, тому одразу мене привабила. Тим паче цього року ми вперше виступатимемо у США».
Опубліковано: 14.04.2011
День здоров’я у ГО «Реабілітаційний центр»
     7 квітня в Україні традиційно відзначають День здоров’я. Освітні установи, громадські організації намагаються виокремити цей день серед інших, проводячи різноманітні заходи.
Опубліковано: 13.04.2011
«AtmAsfera» у «Стоп Кадрі»
     26 березня відвідувачі «Стоп Кадру» мали змогу насолоджуватися особливою «AtmAsferою». Флейта, мандоліна, гітара, бас-гітара, дарабука, ударні, перкусії, клавішні та чудовий вокал не залишили байдужими гостей арт-кафе. Синтез музичних стилів (від елементів фолку, джазу, інструменталу до року), використання автентичних українських текстів і санскриту – родзинка гурту молодих і талановитих, які іменують себе «AtmAsferою».
Опубліковано: 12.04.2011
1 2 3 4 5 6 7 8 >
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле