Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
День здоров’я у ГО «Реабілітаційний центр»
     7 квітня в Україні традиційно відзначають День здоров’я. Освітні установи, громадські організації намагаються виокремити цей день серед інших, проводячи різноманітні заходи.
     У ГО «Реабілітаційний центр» відзначили День здоров’я відповідно до можливостей учасників заходу. 
     Так, вступне слово з переглядом фільму щодо пропаганди здорового способу життя, профілактики ВІЛ та СНІДу прозвучало з вуст в.о. директора міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяни Медвєдєвої. Після корисної інформації учасники ставили питання та отримували відповіді на них.
     Відповідним продовженням дня стали тематичні конкурси, в яких за певний час учасники згадували назви засобів для гігієни; без коментарів показували дії, що можна виконати певними засобами – цікаво було спостерігати збоку за звичними для всіх діями, що в колективному виконанні видаються чимось особливим – без усмішок не обійшлося. Це додало гарного настрою як учасникам, так і глядачам. Допомагали у  проведенні конкурсів волонтери-учні з міської гімназії та ЗОШ №1.
     Сюрпризом для присутніх стала розважальна програма ГО «Молодіжний центр Ковель» та клубу «Капітошка», яка посередництвом веселих клоунів та лялькових героїв перенесла глядачів у казковий світ.
     Варто зазначити, що без участі в заході Людмили Філімонюк та Юрія Шлюєва, що стали спонсорами - День здоров’я пройшов би без солодкого присмаку свята.


 



Тетяна ЧЕРНОБРОВА,
фото Юрія СЛАВІКОВА
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле