Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
КОЛКИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО АКЦІЇ «ЗРОБИМО УКРАЇНУ ЧИСТОЮ!»
     16 квітня 2011 року в смт. Колки Маневицького району Волинської області в рамках проекту «Зробимо Україну чистою!» відбулася акція «Зробимо Колки чистими».
     Ініціатором проведення акції є Колківський осередок Пласту – Національної скаутської організації України, керівником якого є Олександр Лавришик.
     Загалом в акції взяло участь близько 300 волонтерів.
     Слід зазначити, що із 22 депутатів селищної ради, до яких зверталися пластуни, крім Лотвін Ганни, участь у акції особисто не взяв жоден.
     Прибирання було заплановано на 8-ми ділянках, на кожній з яких координаторами виступали члени «Пласту». Однак було охоплено значно більшу територію.
     Усього було прибрано близько 15 км узбіччя дороги. Зібрано близько 400 мішків сміття місткістю 120 літрів кожен. Тепер цей непотріб утилізований і не шкодитиме навколишньому середовищу. Волонтери смт. Колки задоволені результатом своєї праці, але на досягнутому зупинятися не хочуть. Вони впевнені, що це лише початок.
     Пластуни осередку «Станиця Колки» висловлюють вдячність підприємцям, які надали матеріальну підтримку для проведення акції.
     29 квітня 2011 року в смт. Колках виступлять з підтримкою акції гурти «Фіолет» з м. Луцька, «Інші» з Володимира-Волинського, «Елегія» з Нововолинська. Для волонтерів акції вхід буде безкоштовний.
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле