Видання
Контакти
Новини
Анонс номеру
Наші друзі
ФОРУМ
Фотогалерея
Архів
До нас пишуть
Наодинці з Музою
Та невже?
Зіркова всяка всячина
Роздуми на тему...
Відтягуємось
ПСИХологія
АНТИЧайник
Можемо!
Торба
Журнали "Птаха" можна придбати в таких торгових точках:

У м. Ковелі:
1) магазин "АВС", (привокзальна площа);
2) перший поверх магазину "Метро", (вул. Театральна);
3) торга точка біля кафе "Казка" (бул. Л. Укра нки);
4) торгова точка при вході у залізничний вокзал;
5) точка продажу преси в супермаркеті "Салют", (вул. Володимирська);
6) точка продажу преси в супермаркеті "Наш Край", (вул. Брестська);
7) в супермаркеті "Вопак";
8) у магазині "Мажор" (бул. Л. Українки);
9) у кінозалі "Прем`єра" (вул. Незалежності, 100).

У м. Нововолинську:
1) магазин "Екстрім", (бул. Шевченка, 8 та 25);
2) магазин "КонтролZ", (вул. Нововолинська, 51а).

У м. Луцьку:
1) супермаркет "Вопак" при вході (бул. Л. Укра нки).
2) біля ЦУМу, довгий прилавок;
3) магазин "В нок волошковий", (Театральний майдан).

У м. Володимир-Волинську:
1) супермаркети "Вопак":
вул. Князя Василька, 2
вул. Ковельська, 132/2
«Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі
Громадська орган зац я
МОЛОДІЖНИЙ ПОРТАЛ ВОЛИНІ
А було добре...
    Ну от і він. Ну от і прийшов, а з ним, як з тими відчиненими дверима, залетів...
Рубрика: Торба
Левиця (продовження)
...продовження, початок у 5-6 випуску журналу «Птаха»
    Ще тоді, в кафе, осяяна твоєю посмішкою, я знала, що це востаннє, що ти вже не мій....
Рубрика: Роздуми на тему...
Музичні події
    Муз. події...
Рубрика: Новини
Здоровим бути модно!
    В Україні існує проблема тютюнопаління, алко- та наркозалежності серед молоді. Науковцями за результатами відповідних досліджень, здійснених у 41 країні світу, було виявлено, що за рівнем споживання спиртного, молодь України випередила усі інші країни-учасниці.
    Аби не дати вкоренитися цій проблемі, зокрема у Ковелі, молодіжна громадська організація «За життя» (голова Откаленко А. В.) та молодіжний медіа-проект «Птаха» (координатор Самчинська Н. М.) провели акцію під гаслом «Здоровим бути модно!», яка символічно відбулася в рамках святкування Дня молоді – з 28 на 29 червня.
    За мету акції було поставлено сприяти створенню в молоді моди на безпечний стиль життя, сформувати свідоме ставлення підлітків та молоді Ковеля до здорового способу життя, провести профілактику тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії та ВІЛ/СНІД в молодіжному середовищі, привернути увагу територіальної громади до проблем організації змістовного молодіжного дозвілля.
    Розпочалась акція з того, що на протязі дня по місту ходили волонтери, які роздавали буклети та відео-матеріали з інформацією, яка відкриває проблемність негативних явищ серед молоді. Другим етапом акції став dj-парад, який відбувся на території санаторію матері та дитини «Турія» з 22.00 вечора до 06.00 ранку.
    Були запрошені відомі ді-джеї, авторитетні та успішні люди, які досить таки суттєво вплинули на ставлення молодих людей до власного здоров’я, і повною мірою донесли думку про корисність здорового способу життя та високих цінностей моралі на власному прикладі.
    Характерною рисою даної акції стала – активна участь українських ді-джеїв у передачі скоординованої та ефективної інформації про пагубний вплив наркотиків, алкоголю та тютюнопаління.
    Всі учасники не тільки виступали безпосередньо кожен у своєму амплуа, але й звернули увагу молоді на пагубний вплив шкідливих звичок, розповіли про власний досвід безпечного стилю життя.
    На нічній акції було продемонстроване шокуюче відео зняте ковельськими журналістами. Перша частина більш емоційно легша… у ній люди просто діляться своїми думками з приводу шкідливих звичок, а інша частина висвітлює, що сталося з тими, хто «бавився з вогнем», адже ніщо так не переконує людей, як надмогильна дошка з роками життя: 1986-2005рр.-((
    Майже трьом тисячам людей, присутнім на вечірці, було також запропоновано взяти участь в заході «Ні цигаркам!». Волонтери з великими сміттєвими пакети вийшли у натовп і почали збирати цигарки, як не дивно, але люди все таки викидали… і робили це навіть з дуже таки серйозним виглядом.
    Закінчилась акція маленьким дощиком та приємною музикою, яку дарувала усім Dj Dasha.
    Загалом можна ствердно сказати про те, що акція пройшла успішно. Початок покладений, а отже буде і продовження. Починати якусь справу завжди важко, а особливо такого спрямування, але у цьому випадку перший млинець вдався на славу.
    Реабілітаційний центр для алко- та наркозалежних «Свобода», тел: 8(050)8390626
    Консультант з ВІЛ та СНІД Олександр Шилюк, тел: 8(068)1404103
    Телефон довіри: 8(03352)6-17-48
    В кожної молодої людини в душі є іскорка Божого тепла та світла, але вона з кожним днем все більше пригасає… бо від очей людських не приховати того що робить сама з собою сучасна нація. Ми вбиваємо себе наркотиками, алкоголем, цигарками… але сказати «СТОП!», нажаль, ні в кого не вистачає духу Але ми разом зламаємо цей стереотип непотрібності, ми почнемо боротьбу проти пагубних явищ, які не дають нам нормально жити. Любий друже! Якщо ти не хочеш, щоб у твоїй душі загасла ця жаринка, і маєш бажання приєднатися до нашого руху, то знай, двері наші відкриті завжди і для всіх! Тому просимо тебе не ігноруй ці рядки, адже під лежачий камінь вода не тече і все на краще само собою не зміниться! ПРИЄДНУЙСЯ до нас і покажи людям що здоровим бути МОДНО, КОРИСНО, а головне ПРАВИЛЬНО!









 
АТУМ
Фотографував Паша Пилипок,
Василь Камінський
Обговорити
Попередній місяць Вересень 2008 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Погода в Ковеле
Розбите серце
Сандруся
яка музика вам неподобаєься?
Сандруся
Популярі фільми
Сандруся