Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
У світі ді-джеїв Ковеля
     В наш час надзвичайної популярності набула клубна музика. В Україні вона поширилась безумовно пізніше ніж у Західній Європі, але зараз переживає певний свій пік. З’являються нові напрямки, імена і треки. Дехто просто наслідує існуючих всесвітньовідомих ді-джеїв, а хтось намагається створити своє – унікальне дітище…
     Сьогодні ми вирішили взяти інтерв’ю у починаючого ковельського ді-джея ArtNight.
     - Коли ти почав цікавитись клубною музикою і чому?
     - Взагалі я почав захоплюватися музикою ще в дитинстві і поступово обійшов велику кількість різних жанрів. Я почав відкривати для себе різні напрями електронної музики і в якийсь момент черга дійшла до транс-музики. Тоді і зрозумів, що в цій музиці є все, що мені потрібне: красиві мелодії, енергійні ритми, грамотна концепція. Цю музику хочеться слухати, під неї хочеться рухатись, вона заворожує, надихає до творчості. Якщо говорити про транс, то найбільш яскраві імена, які вплинули на мої смаки – це Andy Moor, Markus Schulz, Above&Beyond, Niklas Harding.
     - У тебе були друзі чи знайомі ді-джеї в той час, які на тебе впливали або давали поради, як творити нову музику?
     - На ту пору друзів серед ді-джеїв у мене не було, але згодом, за певних обставин (я б сказав майже випадкових), я познайомився з резидентом львівського клубу Galaxy Олександром Макаровським, з яким ми знайшли багато спільних інтересів, зокрема: потяг до музики, пошук чогось нового, творчий запал, і бажання створювати власний саунд, який би був і популярним і по-своєму унікальним.
     - І як ти з ним співпрацював? Ти виступав у клубі Galaxy?
     - Щодо виступів у клубі Galaxy – то звичайно була така сторінка в моїй творчій біографії як виступи в цьому клубі. Спочатку, коли мені запропонували цю важливу місію, то у мене була невелика боязнь, але згодом, після кількох виступів, я зрозумів, що все роблю правильно. Щодо співпраці, то звичайно були певні розбіжності у поглядах, смаках, але, як правило, ми завжди знаходили спільну мову. Взагалі я віддаю перевагу самостійній творчості.
     - І після виступів у цьому клубі ти почав вважати себе справжнім ді-джеєм? І як виник твій нік, твій псевдонім? Хто вигадав чи підказав це?
     - Я вважаю, що ді-джеєм на сьогодні може стати будь-хто (навіть бабуся). Головне мати власний підхід до музики, бажання шукати і створювати щось нове. Ідея щодо творчого псевдоніму виникла після написання першого трека (Flashbacks). Натхнення до створення цієї композиції прийшла випадково, вночі, і взагалі ніч – ідеальний час для реалізації власних ідей в музиці.
    - В яких клубах України чи можливо закордону ти виступав?
     - За кордоном ще поки мені не доводилося бувати в ролі ді-джея. Щодо українських клубів, то найбільше мені запам’ятався рівненський клуб Magnat: публіка, позитивний настрій і море драйву.
     - У тебе є промоутер чи менеджер? Він тобі потрібен взагалі? Хочеш надалі творити музику у стилі транс?
    - Щодо промоутера і менеджера, то наразі ці люди мені непотрібні. У планах – розвиток свого стилю, створення нових музичних творів і підкорення нових клубів.
     - Як ти вважаєш, чим треки відрізняються від інших? В чому твоя особливість як ді-джея стилю транс?
     - Я намагаюсь поєднувати два стилі в один. Стиль Progressive Trance і стиль Techno. Наразі мало хто працює в такому напрямі. Саме цим і відрізняється моя творчість від творчості інших.
    Бажаємо ді-джею ArtNight творчих успіхів і якнайбільше прихильників!
Роман Вітрик,
студент ЛНУ ім. Івана Франка
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле