Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Андрій Мацевко «Ой, смереко…», або Співак однієї пісні
     Мистецькі смаки українців стали дуже незрозумілим, непередбачуваними, ще й дикуватими. Чомусь нам до вподоби усе не здібне і не талановите. У нас є і співаючий і не співаючий ректор Михайло Поплавський, ні жінка ні чоловік Вєрка Сердючка та інші дивні сумнівні співаки, до яких усі ставляться нормально, навіть прихильно. Минулого року до цього списку долучився дуже неординарний артист – Андрій Мацевко – звичайний «хлопець з гір», який живе ілюзією. Україна побачила його виступ на першому «Х-факторі», після якого він не може заспокоїтися донині. Він стверджує, що він найкращий, найталановитіший співак. Нині пісня «Ой, смереко» М. Гнатюка асоціюється лише з ним.
     Андрій Мацевко настільки впевнений у собі, що можна лише позаздрити. Він є живим прикладом того, що самонавіювання та самолюбування приносить бажаний результат у житті. Адже нині хлопець збирає повні зали, має безліч замовлень на корпоративи. В чому ж його успіх, якщо про спів мова не йде? Напевно, в тому, що він справжній, не в образі, дещо наївний та самообманутий. Люди граються з ним, а він усе сприймає за чисту монету. Невідомо лише, чи довго це триватиме! Проте грошей на цьому він заробить.
     Андрій Мацевко позиціонує себе як співака, народного артиста України. Люди ж його – як комічного персонажа. Про нього говорять різне, але байдужими не залишаються – усі дивляться на нього з нестримною посмішкою на обличчі (він не зважає і навіть радіє цьому). Понад усе хоче стати переможцем одного з конкурсів або усіх зразу: «Х-фактор», «Україна має талант», «Євробачення».
     Отож, побачила артиста і ковельська молодь. У ніч з 29 на 30 жовтня у нічному клубі «Кино» усі істерили від його виступу, бо прийшли заради видовища. Він справді його подарував і дещо розповів газеті «Ковель сьогодні».
     - Які у Вас враження від ковельської публіки?
     - Чудові. Усі веселі та енергійні, запальні та нестримні.
     - В яких містах уже виступали?
     - Чернівцях, Львові, Івано-Франківську, Калуші, Новояворівську, Дрогобичі – ті, які зміг пригадати.
     - Вам подобається таке життя: постійні роз’їзди, виступи у нічних клубах, на корпоративах, де різна непередбачувана публіка?
     - Звичайно, люди шаленіють від мене. Я про це мріяв усе життя, - і мрія збулася!
     - Де Ви зараз мешкаєте?
     - У Києві. В рідному селі буваю рідко.
     - Як Ви думаєте, за що Вас любить публіка? Чому Ви вважаєте себе кращим за відомих артистів? Чим, на вашу думку, відрізняєтеся від них?
     - Я вже народний артист, а інші йшли до цього звання роками. Навіть судді говорили мені, що «так, як Ви, не одягається навіть наш Президент». А я можу сказати, що ніхто Президента не зустрічає так, як мене. Звичайно, мене люблять за грандіозне шоу на сцені першого «Х-фактору». Я тоді вийшов на сцену і завмер: перший раз на великій сцені з такою публікою, - і від хвилювання почав показувати на сцені справжнє шоу. Люди замість суддів висловили своє «так» у вигляді овацій. На другому кастингу «Х-фактору» я гірше виступив, бо захворів. Всі люди хотіли б побачити мене у цьому шоу. Проте судді мене не пропускають.
     - У Вас є музична освіта?
     - Так, є. Я навчався у музичній школі грі на скрипці, сопілці та акордеоні. Вокалу не навчався, але невдовзі буду. Можу Вас запевнити голос у мене є. Мені це сказали авторитетні співаки, музиканти. Його просто необхідно витренувати.
     - Хто Ви за професією?
     - Музикант. Вокалом не займався. Танцювати навчився сам.
     - У Вас є продюсер?
     - Зараз нема. Проте пропозицій було багато. Я сам собі спонсор і продюсер.
     - Як підбираєте репертуар?
     - Я уже сам пишу пісні та складаю вітальні вірші. На 50 куплетів вірш пишу за півгодини.
     - Ви у багатьох інтерв’ю казали, що необхідно змінити суддів, а на кого?
     - Йолка та Ігор Кондратюк можуть залишитися. На місці Сєрьоги та Сосєдова хотів би побачити Наталію Могилевську або Тіну Кароль та Сердючку.
     - Ви плануєте знову на «Х-фактор» чи «Україна має талант»?
    - Так, я просто хочу виграти. Кондратюк сам сказав, може на 10 «Х-факторі» станеш переможцем. Усі мене підтримують, прагнуть моєї перемоги. Мене знає не лише Україна, а цілий світ: Америка, Чехія, Німеччина, Польща. Відео з моїм виступом користується популярністю в інтернеті. Я по усьому світу відсилаю свої автографи. Мене запрошують за кордон. Поки я туди не їду, бо ще підкорюю Україну. Я вже пройшов у нове шоу «Україна має талант». Не знаю, правда, який зі своїх талантів представлятиму чи власні пісні, чи художній свист. Буде видно. Мене знають усі. Я наполегливий.
     - Як рідні ставляться до Вашого успіху?
    - Спочатку були проти. Потім побачили, що я цього дуже хочу, бо заслуговую, і змирилися. Я відчуваю, що переможу, в якому б конкурсі не брав участь. Дуже хотів би потрапити на Євробачення. Англійська, польська, німецька, французька, - мені жодної мови не потрібно знати. Я лишень заспіваю українською «Смереку», і Америка зрозуміє. Я стану переможцем.
     - Наостанок – від Андрія Мацевка
     - Кулаки держіть за мене, бо я кращий, кращий всіх, Голосуйте ви за мене, щоб я скоро переміг. З повагою – народний артист України, ваш Андрій Мацевко!
Тетяна Лаховська
Обговорити
дааа Мацевко дає Андрій ти луччий_) я за тебе
Дата публікації: 11.02.12
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле