Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Молодь «травмувалася», щоб привернути увагу!
     2 листопада у м. Луцьк, на шляхопроводі, що сполучає пр. Перемоги та пр. Соборності пройшла театралізована акція «Сходи з минулого – травми в майбутньому», яка мала на меті привернути увагу громадськості та влади до стану сходів, які ведуть на цей об’єкт.
   Свій протест молодь показала неординарним способом: театралізоване дійство, яке об’єднало людей різних соціальних категорій та груп: студентство, людей похилого віку, дітей, вагітних жінок та інших. Персонажі спускалися сходами та показували на скільки важко це зробити, незалежно від того, скільки тобі років. Зокрема, «дідусь», якому допомагала «внучка» ледь не зламав ногу, «вагітна жінка» впала, спіткнувшись, а «леді на підборах» зіпсувала собі взуття. Після важкого спуску молодь показувала, що через дірки у сходах можна милуватися небом.
    Захід організували молоді активісти Луцька, учасники проекту «Академія практичної адвокації», члени ВОО ВМГО «Демократичний Альянс», члени Фундації Регіональних Ініціатив.
      Впродовж проведення акції-перформансу було зібрано більше 100 підписів до звернення до міської ради щодо внесення у бюджет 2012 року витрат на ремонт сходів.






Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле