Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Краса із бісеру
     1 червня у День захисту дітей в Ковелі від самого ранку святковий настрій створив дитячий парад під супроводом прикрашеної машини з веселим клоунами. Юні ковельчани у святковому вбранні, з різнокольоровими повітряними кульками урочисто пройшлися центральною вулицею міста. Варто відзначити, що розваг, сюрпризів, дитячого сміху і щасливих усмішок було вдосталь.
     За підтримки ковельської міської влади члени громадської організації «Реабілітаційний центр» провели майстер-клас з бісероплетіння та виставку виробів з бісеру. У майстер класі власну майстерність випробували понад 60 учасників. Багато ковельчан вже знають, що прекрасними роботами, представленими на виставці, можна не лише помилуватися чи придбати їх. Можна навчитися самостійно, власними руками плести браслет, квіточку, листочок, спробувати скласти їх у букет. Сяючий погляд маленьких оченят вартий роботи, що провели волонтери: Нестеренко Оксана, Почекайло Людмила та Якимчук Тетяна. Зазначимо, що завдяки спонсорам було достатньо матеріалів для навчання, а дирекція кафе «Золотий ключик» подбала про те, щоб організатори заходу мали можливість смачно пообідати та перепочити.
     Багато тих, хто спостерігав за майстер класом, мали бажання взяти участь, проте не вірили у власні сили. Діти з обмеженими фізичними можливостями доводять на власному прикладі – немає нічого неможливого для людини, що вірить у себе, у свою мету!
     Висловлюємо щиру подяку ковельчанам та гостям міста, що знайшли добре слово та підтримали майстрів гуртка «Творче коло». Надзвичайно важливою є оцінка, яку висловлюють відвідувачі виставки виробів з бісеру, в серцях учасників вона перетворюється у натхнення, яке з часом відображається у майбутніх роботах. У простих речах: квітах, деревах –намагаємося відтворити чудові почуття, душевне тепло і доброту, що дарують небайдужі серця. І судячи з відгуків - це у нас чудово виходить!



Тетяна Черноброва
Наталія Славікова
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле