Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Акція «Добіжи до своєї половинки»
     6 квітня о 17.00 в Парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки міста Луцька відбудеться акція «Добіжи до своєї половинки», за організації слухачів Всеукраїнського проекту ГО «Демократичний Альянс» - «Академія практичної адвокації».
    
     Не секрет, що у парку ім. Лесі Українки уже багато років стоїть аварійний міст, що біля головного входу до Зоопарку. Через цей міст, попри заборону (а саме, металевий дріт, який перегороджує шлях) проходять десятки людей кожного дня, адже самі стежки не перегороджені.
     Представники громади Луцька, вважають за потрібне привернути увагу громадськості та влади до особливо небезпечного місця для людей, а саме цього мосту. Цей об’єкт повинен бути відремонтований!
     Тому, акція «Добіжи до своєї половинки» - це публічне привернення уваги жителів та гостей міста Луцька, активної громадськості та місцевої влади до проблем поганого стану мосту, і у тому числі інших мостів обласного центру Волині.
    
     На заході передбачаються:
     • забіги хлопців та дівчат, які повинні будуть наввипередки добігти до своїх половинок, але не через міст (він же аварійний), а через сусідній міст, що суттєво подовжує їх шлях до мети;
     • нагородження переможців;
     • збір підписів для Звернення до Луцької міської ради про включення до бюджету-2012 витрат на ремонт аварійного мосту в парку, аби запобігти травматизму та нещасним випадкам перехожих;
     • зародження назви мосту «Міст закоханих».

Запрошуються до участі в акції жителі міста, громадські активісти, представники влади та журналісти!!!


     Контактні особи:
     Альона Романюк (096) 910-02-09
     Марія Доманська (093) 873-72-80
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле