Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
«Фліт»: весна, лірика, кохання…
    Нарешті прийшов час весни. Час, коли кохання та романтика розбурхують змерзлі після зими почуття…
     А зігріті весняним сонцем серця так і вигукують: «Кохай мене!». Гурт «Фліт», хоч і не обділений увагою з боку шанувальниць, але у своїй останній відео-роботі, наче благає: «Кохай мене!».
     Допоки живе кохання, поруч завжди будуть ходити ревнощі, норов та образи. Але велике бажання двох закоханих сердець бути разом не зупинить нічого. Навіть вирваний аркуш паперу не останній в зошиті життя. А Кузьма, який, до речі, знявся в одному з епізодів, наче доводить, що історія закоханих тільки-но розпочнеться.
    А от що кажуть самі хлопці про кліп «Кохай мене»: «У нашому репертуарі це чи не найліричніша пісня. Придумали її ще в минулому році, і знову ж таки – на весні. Та шлях до оприлюднення треку був тернистий. Зразу зрозуміли, що це не рядове Флітівське творіння. Подумали про виконання її разом ще з якимись музикантами, а оскільки в той час частенько бували у радіоцентрі ФДР, і туди ж забігав Кузьма, то й довго не думали про те, з ким її заспівати».
     Втім, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Тому до вашої уваги гурт «Фліт» презентує «викоханий та вистражданий часом» кліп.
За матеріалами: http://www.navsi100.com/
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле