Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Конкурс краси по-волинськи
     У Народному домі «Просвіта» відбувся конкурс краси «Міс ЛНТУ 2011», який відновив свою діяльність через багато років. За титул найчарівнішої змагалися 7 студенток волинського вишу, які перед цим пройшли непростий відбір. Красуні прагнули переконати не лише журі, але й глядачів у своїй неперевершеності, талановитості та ерудованості.
     Спочатку учасниці здивували усіх стилізованими українськими сукнями та костюмами, опісля дефілювали у купальниках. Проте конкурсантки виявилися не лише красунями з модельними параметрами, але й талановитими особистостями. Студентки вправні у танцях, декламуванні, піснях і акторській майстерності. Цікавим був конкурс інтерв’ю, в якому учасниці змогли продемонструвати свої інтелектуальні здібності та моральні цінності. Останнім конкурсом став вихід у вечірніх сукнях під бурхливі оплески глядачів.
     Оцінювали конкурсанток справжні експерти жіночої вроди: ректор ЛНТУ Віктор Божидарнік, проректор Олександр Бондарський, стиліст-перукар вищого класу Максим Галкін, активіст ВМГО "Батьківщина" Дмитро Мельник та учасниця всеукраїнських змагань краси Аліна Назаренко, яка, до речі, є співорганізатором цього конкурсу.
     Загалом номінації розподілили таким чином: титул «Міс артистичність» отримала Любов Ніколаюк, титул «Міс грація» здобула Наталія Мішко, Юлія Романюк стала «Міс елегантність». Першою та другою віце-міс університету стали відповідно Ольга Наквацька та Наталія Ващук. Найпочесніше звання «Міс університету» відсьогодні носитиме Марія Бондар, а титул «Міс глядацьких симпатій» виборола Анна Писаренко.
     Переможниця конкурсу, студентка першого курсу факультету бізнесу, розповідає, що раніше уже брала участь у подібних проектах, але загальноуніверситетського рівня – вперше. «Своїй перемозі дуже здивувалася. Для мене перемога у цьому конкурсі, перш за все, це перемога над собою, над своїми комплексами. Я ніколи не ставлю перед собою планки, а просто прагну довести собі, що я можу це зробити», - зазначає Марія Бондар. Дівчина захоплюється поезією, езотерикою та психологією, а також займається в модельному агентстві Марини Занюк.
     Як розповів головний організатор та відновник конкурсу краси ЛНТУ Максим Воскресенський: «У нашому університеті переважну більшість становлять хлопці, тому змагання дівчат за титул найчарівнішої викликало справжній ажіотаж. Ідея відновити подібний проект виникла спонтанно і, як виявилося, знайшла успіх. Плануємо зробити проведення конкурсу краси традицією, адже такі дівчата, як у нас, справді милують око і радують душу».
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле