Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Золотий дубль ковельчан
     Чемпіон Волинської області та володар Кубка Волинської області – цими двома трофеями відтепер володіє одна команда – «Шанс-Авто» з Ковеля. У вирішальному матчі другого за престижем обласного змагання у серії післяматчевих пенальті ковельчани здолали «Вотранс-ЛСТМ». Це був найцікавіший матч сезону.
     Тільки-но Ігор Кедик («Вотранс-ЛСТМ») на 10-й хвилині відкрив рахунок, як «шансівець» Тарас Прислупський відновив паритет. А вже за кілька комбінацій Дмитро Жовтун вивів ковельчан вперед, змусивши «вотрансівців» знову йти усіма силами в атаку та шукати щастя біля воріт Юрія Колодюка. Вдалося це на 19-й хвилині Леоніду Єфремову, який пробив ворота суперників та виконав свій фірмовий кульбіт. А коли за кілька секунд до перерви свою команду вперед вивів Дмитро Перванчук, настала черга хвилюватися ковельчанам – 3:2.
     Ще більше засмутилися гості обласного центру, коли Олександр Курінов на 28-й хвилині зробив рахунок 4:2. І ось тут про себе нагадав капітан «Шанс-Авто» Володимир Бобилєв, який до цього лише роздавав паси та шукав нагоду пробити. Така можливість прийшла на 30-й хвилині і лідер ковельчан не схибив. Представники міста залізничників влаштували справжню карусель біля воріт «Вотранс-ЛСТМ», але у відповідь отримали гострі контрвипади. І, нарешті, на 35-й хвилині Роман Волох таки зрівняв рахунок, а за той час, що залишався до фінальної сирени, більше голкіпери помилок не припускалися.
     Футбольна лотерея – річ непередбачувана. Тут все вирішує один промах, який, зрештою, і став фатальним для «Вотранс-ЛСТМ». Після перших чотирьох ударів команди не зуміли виявити кращого, зупинившись на рахунку 3:3. І ось тут президент ковельчан Олександр Мороз зробив, як потім виявиться, головне рішення дня – замінив голкіпера Юрія Колодюка на Дмитра Дувакіна. Спочатку він парирував сьомий за чергою постріл лучанина Ігоря Чорнухи, а потім і сам пробив з «точки» свого візаві Юрія Волошина.
     Тож, з рахунком 9:8 перемогли ковельчани і стали володарями Кубка Волині з міні-футболу.
За інформацією сайту «Федерація футболу Волині»
Обговорити
Шановні, дана інформація взята з сайту Асоціації міні-футболу Волині. А ніяк ні зх Федерації футболу. Прохання поправити цю неточність.
Дата публікації: 05.04.11
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле