Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
У Луцьку зняли «Любов»
     Студія «Правда PRO» спільно з міжнародною організацією «Молодь з Місією» завершили у Луцьку зйомки першого фільму для неодружених пар та молодих сімей під назвою «Любов».
     В основі проекту — правдива історія людей, які мали різні сімейні труднощі, але пережили зустріч з Богом і завдяки цьому змогли змінитися.
     Як стверджує продюсер фільму Альона Юхимчук, передача «Любов» — перша із одинадцятисерійного циклу фільмів «Поговоримо про сім`ю». Ми створюємо цей проект, бо бачимо в ньому величезну потребу. Багатьом родинам не вистачає інформації про те, як потрібно будувати подружні стосунки. Наша ціль — показати справжнє джерело любові, в якому можна знайти силу, щоби втілити в життя принципи сімейних стосунків та мати щасливий, успішний шлюб».
     Передача знімалася за новими технологіями та була стилізована під епоху 90-х, що додало їй певної родзинки. Героями першого проекту стало подружжя Соколових із міста Луцьк.
    Зйомки відбувалися у різних локація Луцька в перший тиждень лютого. Незважаючи на прохолодну погоду та те, що на знімальному майданчику ледь не сталася пожежа, фільм був успішно відзнятий.
     Як підсумував режисер проекту Сергій Шараєвський: «Передача «Любов» допоможе глядачам оцінити стосунки в їхніх сім`ях і побачити, що шлюб не може бути успішним сам по собі. Для успішного шлюбу треба докладати зусиль, адже, як кажуть у народі: «Під лежачий камінь вода не тече».
     Насолодитися переглядом фільму глядачі зможуть вже на початку березня. А протягом наступних тижнів студія «Правда PRO» втілюватиме в життя наступну передачу під назвою «Довіра».


 
 
 
 

Режисер

Юлія Притолюк
Обговорити
Більше фото на сайті: www.pravdapro.org
Дата публікації: 17.02.11
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле