Видання
Контакти
Новини
Анонс номеру
Наші друзі
ФОРУМ
Фотогалерея
Архів
ВІДЕО
До нас пишуть
Наодинці з Музою
Та невже?
Зіркова всяка всячина
Роздуми на тему...
Відтягуємось
ПСИХологія
АНТИЧайник
Можемо!
Торба
Журнали можна купити:
- на торгових прилавках Укрпошти, а також:

У м. Ковелі:
- магазин "АВС", (привокзальна площа);
- перший поверх магазину "Метро", (вул. Театральна);
- торгова точка біля кафе "Казка" (бул. Л. Українки);
- торгова точка при вході у залізничний вокзал;
- точка продажу преси в супермаркеті "Салют", (вул. Володимирська);
- точка продажу преси в супермаркеті "Наш Край", (вул. Брестська);
- магазини "доМАЖОР" (вул. Сагайдачного, 6в і на Брестському ринку біля ЗОШ № 7);
- у кінозалі "Прем`єра" (вул. Незалежності, 100);
- піццерія "Classic" (вул. Міцкевича, 10; вул. Сагайдачного 6в).
- точка продажу преси в Універмазі

У м. Нововолинську:
- магазин "Екстрім", (бул. Шевченка, 8 та 25);

У м. Луцьку:
- супермаркет "Вопак" при вході (вул. Л. Українки).
- біля ЦУМу;
- магазин "Вінок волошковий" (Театральний майдан).

У м. Володимир-Волинську:
- супермаркети "Вопак":
вул. Князя Василька, 2
вул. Ковельська, 132/2

НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Акц я Живий Погляд м. Володимир-Волинський
МОЛОДІЖНИЙ ПОРТАЛ ВОЛИНІ
Ваше весілля.Журнал для наречених і не тільки
Громадська організація
Ауткрай
"АННА": "Будь відвертим!"
Вони грають музику, яка змушує НЕ стояти на місці, а здіймати руки догори, щосили підспівувати та шалено танцювати. Гурт, який голосно та впевнено заявив про себе як один з найсильніших альтернативних гуртів України. Львівські хлопці, для яких найважливіше – бути щирим та віддавати себе всього улюбленій справі, незважаючи ні на що.
Рубрика: Можемо!
Спорт у травні
    У рамках XVII чемпіонату України з баскетболу луцька команда „ВОЛИНЬБАСКЕТ” провела..
Рубрика: Та невже?
День Св. Валентина
     Як це часто буває, за кілька століть в історії виникло кілька версій про мучеників Валентинів. А хто ж із них саме ТОЙ Валентин?...
Рубрика: Новини
«Бумбокс» у Луцьку. Як це було
     Мало того, що шанувальники всенародно коханого гурту «Бумбокс» 1,5 року чекали чергової, третьої порції улюбленої музики, заслуховували до дірок попередні дві платівки та задовбували соліста гурту Андрія Хливнюка питаннями на кшталт: “Коли/де/як буде новий альбом?”. Приблизно стільки ж часу НАШІ луцькі шанувальники чекали, коли хлопці нарешті викроять час зі свого надщільного гастрольного графіку і завітають до них у гості з концертом. І ось, відбулося! Платівка під скромною назвою “III” вже представлена на всезагальний розгляд, а «Бумбокс» переміщається країною з туром на її підтримку. 8 грудня настала черга відвідати Луцьк, і в кінотеатрі «Промінь» перед практично ущент заповненим залом хлопці відіграли концерт.
     Запізнившись на півгодини, Хливнюк, Муха і Валік вийшли на сцену і стартували новою піснею «Поліна». Традиційних технічних неполадок, на щастя, не було, проте відразу зал не був готовий до потоку музичної енергетики зі сцени. «Враження таке, ніби ми граємо в консерваторії перед чотирма злісними членами журі», – сказав Андрій Хливнюк, додавши, що через відсутність освітлення публіки їм практично не видно. Під час виконання перших пісень явно відчувалась певна недодача емоцій з боку музикантів (хлопці просто звикли грати у клубах для менших аудиторій, де збираються найвідданіші, коли на другому куплеті пісень голос вокаліста обривається на півслові, і зал хором продовжує замість нього). Але чим далі, тим більше людей спускалося до сцени, підтанцьовуючи та підспівуючи.
     Декілька нових треків, потім знайомі й улюблені, сповнені драйву і божевільної енергетики, дуже заразної. Далі релакс, щоб віддихатись – і після гарної передмови у залі розлились гітарні акорди «Квітів у волоссі», а в рядах замерехтіли вогники запальничок. Далі знову відрив – і «Вахтерам», найулюбленіша. Дівчатка підіймались до хлопців і дарували подарунки, на сцену летіли літачки-записки, а голос вокаліст зірвав десь уже на четвертій пісні, хоча, молодчинка, відспівав на п’ятірку з ВЕЛИЧЕЗНИМ плюсом.
     Андрій Хливнюк – соліст, високий, худорлявий, дуже темпераментний на сцені. Перед тим, як подати музику слухачам, пропускає її крізь себе, напевне, саме тому вона так сприймається – мурашками по шкірі. Жартує між піснями, під час пісень. Постійно імпровізує, нота вище, нота нижче, викидає слова, додає нові, придумані на ходу. Очі заплющені, рухи руками – в такт рядків – усе без натяку на продуманість, на сцені поводить себе так, як відчуває. Футболка прилипла до тіла, по шкірі біжать краплі поту…
     Андрій «Муха» Самійло вкотре продемонстрував свою віртуозну гру на гітарі, як на традиційній акустичній, так і на бас-гітарі. Проте особливо цікаво було спостерігати за ді-джеєм Валіком. Яскрава жестикуляція, міміка, стрибав, танцював за пультом, навіть підспівував. Спритно маніпулює пальцями – скретчі, біт, різні його фірмові примочки – все як з компакту. А під час його скретч-шоу публіка просто затамувала подих і повідкривала роти, відстежуючи темп його рук і дивуючись: «І як він це робить?!». Як виявилося згодом, дуже відкритий з прихильниками, без тіні зірковості та погорди.
     Закінчивши виступ, хлопці з «Бумбоксу» зіграли дві романтичні балади – «Eva» і «Та4то» на десерт та попрощалися із залом, який сприйняв їхній відхід протестом. Під шалені й найгучніші за весь вечір крики «На біс!!!» – знову вихід на сцену і дві заключні пісні з першого альбому. Стрибав, горланив увесь зал. На що хлопці у відповідь, здавалося, разом з музикою жбурнули себе глядачам. Відпускати їх аж ніяк не хотілося.
     Кураж закінчився, народ розбрівся хто куди, найпалкіші прихильники чекали автографів. Лишились лише емоції, що «переливали ванни через край», масовий набіг на Хливнюка у супроводі двох бодігардів, виклянчування автографа у Валіка його землячкою і окупований бус дівчатками-фанатками. Як жаль, що хорошого завжди здається мало. Тому приїжджайте, хлопці, до нас ще!!!
















Мар’яна Голодняк
Обговорити
Попередній місяць Березень 2009 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

ПЕРЕДПЛАТА на журнал "Птаха"

В будь-якому відділенні Укрпошти Волинської області по каталогу обласних періодичних видань на 2009 рік.

Передплатний індекс: 37499

Вартість передплати: 

  3 місяці - 16,80 грн.,

  6 місяців - 33,60 грн.,

  12 місяців - 67,20 грн.

Погода в Ковеле
«Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі
Живий «Ланцюг Єднання»
adywan
хіп-хоп культура
adywan
Майстер-клас по фотографії
Дембель