Видання
Контакти
Новини
Анонс номеру
Наші друзі
ФОРУМ
Фотогалерея
До нас пишуть
Наодинці з Музою
Та невже?
Зіркова всяка всячина
Роздуми на тему...
Відтягуємось
ПСИХологія
АНТИЧайник
Можемо!
Торба
Крамниця бажань
    Будьте обережні з мріями, інколи вони здійснюються!
Рубрика: Роздуми на тему...
БАСКЕТБОЛ у квітні
    У місті Луцьку пройшли чергові матчі в рамках XVІІ Чемпіонату України з баскетболу...
Рубрика: Та невже?
Тет-а тет з Катею ЧІЛІ...
     Концерт гурту "Тартак" на підтримку молодіжного медіа-проекту "ПТАХА" видався...
Рубрика: Можемо!
10-річчя гурту "АУТКРАЙ"

ЗОРЯНА І БАРТ:-)
   ...травень... Ранок… Прокидаюся від того, що теплі сонячні промінчики лагідно блукають на моєму обличчі. Так не хочеться розплющувати очі, вставати з ліжка, та й узагалі, нема бажання рухатись. Але дорога знову манить, тому зістрибую зі свого «ложе» і хаотично пакую торби. Я їду у Луцьк, так, знову, знову, знову… і у голові хаотичний лемент радості... УРА! Заглядаю у дзеркало, відображення не бачу – сліпить радісне світло очей.

   Отже, так би мовити, «поїхали!». Сьогодні мій візит до Луцька спровокований двома подіями: Днем видавця і святкуванням десятиріччя гурту «АУТКРАЙ». Тільки не тра робити таке здивоване обличчя, цей гурт дуже класний і досить відомий!  
   Гайда на День народження!
  Одразу на вході до «Рок-Хати» (саме там відбувалося святкування) наштовхуюсь на групку молоді, збуджену, яка емоційно так про щось дискутувала… хотілося спинитися, поспілкуватися, але, як співає гурт «ТНМК» у своїй пісні, – «Мушу йти» :-)
   
    Знаходжу «Борта» (Бортніков Олександр – вокал), знайомлюся, вітаю… розумію, що життя прекрасне:-))) Намагаюся максимально витягнути з нього інформацію, вийшло таке собі інтерв’ю, як завжди не сплановане, але драйвове (читайте у 7-8 випуску журналу «ПТАХА»). На жаль, довго тримати я його не змогла, все-таки гостей багато, і всім хочеться привітати «татка» гурту. Помітно, що Сашко трошки нервує, попередній «облом» з палацом учнівської молоді розгубив його:-( Спочатку святкування мало проходити у ПУМі, але з певних причин воно було відмінене, тому усі урочистості переїхали до «Рок-Хати».

Не можу порівнювати, де було б краще, але все вийшло, без перебільшення, ідеально. Поздоровляли хлопців не тільки шанувальники, а й колеги по «вокальному цеху»: гурт «Брем Стокер» (м. Рівне), Зоряна та Майя (м. Львів), Дмитро Ман (м. Луцьк). Подарунком стала їх музику, яка проходить наскрізь… і виривається назовні шаленим сплеском емоцій.
    Багато теплих слів почули іменинники у той вечір – побажання, привітання, напутні слова. Було видно: люди люблять цей гурт, люди поважають цих хлопців, люди у захваті від їхньої творчості.

Музика у їх викладі – це прекрасне творіння, неймовірне явище, позитив у всіх проявах.
    Свято тривало довго, лилися звуки пісень, даруючи присутнім масу насолоди.
    Хоч я і не добула до фіналу дійства – потрібно було повертатися додому, та вражень у мене вистачить на те, аби ще довгий час розповідати усім, наскільки було кльово.
    Пи. Си. І як завжди остання нотка, себто фактик… послухайте пісні цього гурту. Вам неодмінно сподобається. Слово АТУМ.


АТУМ
Обговорити
Попередній місяць Червень 2008 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Оголошується конкурс!!!!
DeZeG
Яку музику слухаєш ??
Inoplanetianin
Open Air Party:) II
adywan