Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Дітям-діабетикам вручили помпи для введення інсуліну
     9 листопада 2011 р., в місті Луцьк Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вручив п’ятьом дітям-діабетикам дороговартісне медичне обладнання – помпи для введення інсуліну.
     Офіційне вручення медичного обладнання відбулось під час прес-конференції в обласній державній адміністрації участь в якій взяли представники влади, благодійного фонду «Серце до серця», лікарі, батьки та їх діти, які хворіють на цукровий діабет. Олександр Іванович Курилюк, заступник голови Волинської облдержадміністрації, наголосив на тому, що органи державної влади й надалі підтримуватимуть благодійні акції, хороші починання, які спрямовані допомогти дітям з різними вадами.
     Оксана Лойко разом з Анною Антонюк, які безпосередньо представляють Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» в області і є організаторами однойменної акції, розповіли присутнім про те, як відбувалась з 1 до 15 травня цього року шоста за рахунком акція «Серце до серця». Представниці фонду, зокрема, наголосили на тому, що в рамках акції було задіяно близько 800 волонтерів з числа учнівської та студентської молоді. До акції долучились навчальні заклади, громадські організації, органи державної влади та місцевого самоврядування, медичні установи, магазини, супермаркети, кафе, ресторани міста Луцька та області. Спільними зусиллями у 2011 році в рамках акції в Україні зібрано 4 057 168, 19 млн грн, у Волинській області – 125 900, 77 тис грн.
     Про підтримку профільних управлінь облдержадміністрації розповів Ігор Ярославович Дмитришин, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Чиновник розповів про те, що більшість структурних підрозділів облдержадміністрації щороку активно долучаються до акції. В цьому році благодійну акцію «Серце до серця» підтримали: головне управління економіки, управління освіти і науки, охорони здоров’я, культури та туризму, відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації, обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Крім того, до акції долучились управління Міністерства внутрішніх справ України, контрольно-ревізійне управління, Державна податкова адміністрація.
     Також, проведенню акції активно сприяли Волинська ОДТРК, управління освіти у науки Луцької міської ради, Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Володимир-Волинська міська рада, Старовижівська районна державна адміністрація.
     Акцію щороку підтримують і Волинська обласна студентська рада при голові облдержадміністрації, Учнівський парламент міста Луцька, Центр волонтерської діяльності «Довіра» ВНУ ім. Лесі Українки, ВОМГО «Центр Ефективної Комунікації», ВОГО «Ми плюс» та інші громадські організації, молодіжні об’єднання.
     Тетяна Михайлівна Черниш, обласний дитячий ендокринолог, наголосила на важливості збору коштів для дітей, хворих на цукровий діабет. Лікар акцентувала увагу на проблемі розповсюдженості зазначеної хвороби серед дітей, а також на потребі кожної людини, яка хворіє на цукровий діабет, користуватись помпою.
     Насамкінець батькам та їх дітям було вручено помпи для введення інсуліну, які за словами лікарів та тих людей, які ними користуються, значно спрощують життя хворого.
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле