Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!
     «Хтось можливо скаже, що це не так уже й багато, проте для нас це важлива подія. У 3 роки – дитя уже впевнено стоїть на ногах. Так і наш колектив крокує вперед до нових вершин. Ми не хочемо зупинятися на досягнутому, тому продовжуємо звеселяти жителів Ковеля та не лише, багатоголосим народним співом» – ділиться керівник колективу Наталія Гончар.
     Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість. Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь (дивіться на фото зліва на право):
Софія Закацура – жінка при надії (майбутня мама), невтомна бджілка, взірець пісенної любові;
Людмила Іванова – хороший психолог та душа колективу;
Світлана Кисляк – чудовий організатор заходів та порадник, пульс української пісні;
Наталія Гончар – художній керівник НД «Просвіта» та гурту «Намисто», наставниця та «перша струна»;
Тетяна Шуляк – талановитий вчитель музики у школі, керівник хору у церкві та чарівна посмішка гурту;
Віталія Самчинська – за «5 хвилин» випускниця вишу та дзвінкоголосий жайворонок;
Наталія Самчинська – староста та «запальничка» колективу;
Ірина Липовська – кравчиня колективу та надійний друг;
Анастасія Рубець – наймолодша учасниця, свіжа кров та «дзвіночок»;
Тетяна Громік – неперевершений «масовик-затійник», генератор ідей.
      Усі вони володіють неоціненним даром – відчуттям української фольклорної пісні. «Намисто» поєднало рідкісні за красою голоси вродливих волинянок. І хоча вони не усі професійно навчалися музиці, їх неповторний стиль виконання, що є яскравим підтвердженням талановитості, неодноразово високо оцінювався на концертах та фестивалях не лише журі, але й вдячними слухачами.
     У 2011 році намистинки гастролювали Україною та за кордоном, у наших друзів поляків. Вперше відвідали Росію та мали нагоду трішки відпочити на Балтійському морі. Своїм неперевершеним співом гурт потішив чимало ковельчан на Різдвяні свята. І, звісно, ж вони були учасниками великої кількості концертів у нашому місті та області.
     Сподіваємось, що у 2012 році вони все-таки отримають заслужене звання «народний». Велику надію дівчата покладають на нашу міську владу, адже поки що, у даному питанні, затримка лише за ними. Тому будемо сподіватись на швидке його вирішення.
     Бажаємо колективу «Намисто» нових творчих звершень, цікавих знайомств, пошани глядачів, далеких подорожей та гастролей. Безмежного, як небо та чистого, як джерельна вода – кохання. Щоб дівчата зустріли свої половинки та йшли з піснею по життю не зважаючи ні на що. Нехай здоров’я було міцним, наче камінь, а голос дзвінким, як у соловейка, ваші серця будуть сповнені радощів, шлях до зірок не буде тернистим - голос буде барвистим.
     Нехай негаразди оминають вас і ваші родини, та завжди панує злагода, взаєморозуміння і повага у вашому колективі!
     Щоб ви і надалі тішили слух та милували око шанувальників вашого таланту. Зичимо аби ваш колектив підкорив не одну сотню сердець.
Валерій Мисак
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле