Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Конкурс «Шкільне перо – 2012»
    З 1 листопада по 31 грудня 2011 року на Ковельщині при підтримці громадської ініціативи Володимира Гавриша «Наше Майбутнє», МГО «Центр Ініціатив» та редакції громадсько-політичної газети «Вісті Ковельщини» буде проходити конкурс «Шкільне перо – 2012».
     Головною метою проекту є сприяння розвитку шкільної журналістики серед учнівської молоді Волинської області.
     Відповідно до умов, конкурс проводитиметься серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів I-III ст. міста Ковеля, Ковельського, Ратнівського, Старовижівського та Шацького районів.
     На розгляд журі прийматимуться електронні, друковані та стінні шкільні видання, а також індивідуальні роботи (статті, фотографії, дизайнерські розробки), що публікувалися у періодичних учнівських виданнях протягом поточного року.
     Відбір всіх конкурсних робіт буде здійснюватися згідно чотирьом колективним (краще електронне видання, краще друковане видання, краще стінне видання, краща редакція учнівського видання) та чотирьом індивідуальним (кращий журналіст, кращий фотограф, кращий редактор, кращий дизайнер учнівського видання) номінаціям.
     Оголошення підсумків та нагородження переможців конкурсу відбудеться 20 січня 2012 року місті Ковелі.
     Детальнішу інформацію про умови проведення конкурсу, положення та анкети його учасників можна буде отримати в дирекції кожного загальноосвітнього навчального закладу вище згаданих районів або завантажити за адресою www.mgoci.blogspot.com.

Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Серпень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Погода в Ковеле