Контакти
Наші друзі
ФОРУМ
Видання
Новини
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
До нас пишуть
ВІДЕО
Журнали можна придбати у таких торгових точках:

У Ковелі:
- магазин "АВС" (привокзальна площа);
- торгова точка біля кафе "Казка" (бул. Л. Українки);
- торгова точка при вході у залізничний вокзал;
- точки продажу преси в супермаркетах "Салют" (вул. Володимирська), "Фаворит" (вул. Володимирська), "Вопак" (вул. Незалежності); 
- магазини "доМАЖОР" (вул. Сагайдачного, 6в і на Брестському ринку біля ЗОШ № 7);
- кінозал "Прем`єра" (вул. Незалежності, 100);
- піцерія "Classic" (вул. Сагайдачного 6в);
- точка продажу преси в Універмазі.

У Луцьку:
- магазин "Вінок волошковий" (Театральний майдан);
- торгова точка біля Будинку Офіцерів (вул. Винниченка);
- торгова точка в корпусі філологічного факультету ВНУ (вул. Винниченка, 30);
- книгарня "Руніка" (Палац учнівської молоді, вул. Шопена, 18);
- книгарня "Руніка" (головний корпус ВНУ, пр-т Волі, 13, 2-й поверх).


НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Image
Техніка - продаж мототехніки
КвартираFM
МОЛОДІЖНИЙ ПОРТАЛ ВОЛИНІ
”musiclviv.org.ua”
Бандерштат
У нас є все

 Команда Лінія Відриву
Ваше весілля.Журнал для наречених і не тільки
Громадська організація
Світ молоді


Перець по-ковельськи
НАЦІОНАЛЬНИЙ АЛЬЯНС
Культурна Україна. Каталог сайтів ЛітПорталу Проба Пера
www.muzprostir.com.ua - Все про музику на одному сайтi!
Navsi100.com - Інформаційно-розважальний музичний портал
8 липня студенти нарешті оберуть мера
     5 липня оргкомітетом фестивалю було прийняте рішення, провести вибори «студентського мера Луцька 2010» шляхом прямого голосування. Право голосу на даних виборах отримає кожен студент, який навчається в будь-якому ВНЗ Волинської області та може посвідчити це студентським квитком або заліковою книжкою.
Рубрика: Новини
Купальська ніч запрошує!
     У програмі:      наметове містечко;      частування борщем та кулішем;      спортивні ігри та забави;      народні обрядові ігри, конкурси, розваги виготовлення необхідних для дійства ватри, брами, вогнища;      екскурсія музеєм історії сільського господарства Волині - Скансен;      майстер-клас із бойового гопака;      боді-арт... Вживання спиртного та куріння на заході заборонені!
Рубрика: Новини
Відкритий лист оргкомітету фестивалю телеканалу «Аверс»
     Тому від оргкомітету фестивалю відкрито звертаємося до редакції телеканалу «Аверс» і закликаємо до кінця лишатися об’єктивними журналістами, які чесно і сумлінно виконують свій обов’язок, а не обливають брудом найпотужніший молодіжний захід за минулі роки в області...
Рубрика: Новини
ПОЗИТИВ-2010
ВСЕУКРАЇНСЬКА виставка-продаж художньої фотографії

     ВІДКРИТТЯ фотовиставки відбудеться в 20-х числах вересня 2010 року (про точну дату кожному авторові буде повідомлено на початку вересня) у приміщенні кіноконцертного комплексу «ПРОМІНЬ», за адресою: м. Луцьк, пр. Грушевського, 2.
     МЕТА ФОТОВИСТАВКИ: обмін досвідом як фотоаматорів, так і професійних фотографів. Надання можливості фотографам представити свої роботи широкому загалу. Проведення майстер-класів. Надання можливості відвідувачам придбати роботи. Налагодження контактів між фотографами і потенційними замовниками.
     ДО УЧАСТІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ: усі, хто вміє бачити світ навколо себе, хто вміє побачити незвичайне у звичному, і хто може зафіксувати це за допомогою фотоапарата. Обмежень у віці, статі, моделі фотоапарата тощо - немає.
     ВИМОГИ ДО РОБІТ: Роботи повинні бути представлені у друкованому вигляді з мінімальними розміром 30х40 см. Роботи оформлюються авторами. Орієнтовне мінімальне оформлення: робота клеїться на лист картону для паспарту розміром від 50х60 см. У випадку відсутності у фотографа коштів на оформлення, організатори сприяють йому у вирішенні цього питання. Кількість робіт не обмежується.
     На роботі обов’язково повинне бути зазначене прізвище автора або псевдонім. Якщо робота має назву (що бажано), то її також треба вказати на роботі.
     Участь у конкурсі підтверджує згоду фотоавтора на безкоштовне використання робіт з боку РІО РЕМАРК у публікаціях про конкурс у пресі, брошурах, Інтернет-ресурсах тощо.

     Подання робіт на фотоконкурс підтверджує Вашу згоду з його умовами.
     ОБМЕЖЕННЯ: не прийматимуться фото, що відображають насилля, жорстокість, алкоголізм, наркоманію, порнографію, безлад нашого життя, тобто все, що викликає негативні емоції.
     ВІДБІР РОБІТ: здійснюватиметься у період 20 червня - 15 серпня. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Роботи переглядатиме спеціальна комісія, членів Національної спілки фотохудожників України та оргкомітету виставки. Для економії коштів фотографів роботи для відбору прийматимуться в електронному вигляді: формат jpg, розмір - 1600 px по найбільшій стороні, 72 dpi. Для відбору радимо надсилати на 3-4 роботи більше, ніж планується виставляти на фотовиставці. Роботи надсилати на основну електронну адресу [email protected] (Олександр Алфьоров), радимо продублювати лист на адреси: [email protected] (РІО РЕМАРК), [email protected] (Валерій Бєлов, кіностудія «Волинь»).
     Фотографи, які не мають можливості надіслати роботи електронною поштою, можуть відправити на відбір друковані фото у розмірі 10х15 см поштою або принести за адресою: 43025, м. Луцьк, пр. Волі, 3, кіностудія «Волинь», тел. 72-52-66, або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 2, РА РЕМАРК.
     В електронному або поштовому листі обов’язково вказати: ПІБ, псевдонім (якщо є) вік, кількість робіт, контактний телефон, поштову адресу, заявлену вартість робіт для продажу.
     РЕЗУЛЬТАТИ ВІДБОРУ щодо його робіт будуть повідомлені кожному фотографу окремо. Також кожен автор може самостійно звернутися до організаторів (див. Контакти) і дізнатися результати відбору. Друкувати і оформляти роботи можна починати після отримання результатів відбору і підтвердження участі у виставці.
     ЗАПРОШЕННЯ НА УЧАСТЬ У ФОТОВИСТАВЦІ будуть розіслані поштою за базою фотографів «СПАЛАХ-АРТ» та кіностудії «ВОЛИНЬ» 17-24 червня. У запрошенні буде продубльована ця інформація. Роботи на відбір можна надсилати і без отримання запрошення, якщо ваших даних немає у нашій базі, а у вас є бажання взяти участь у виставці.
     ПРОДАЖ РОБІТ може здійснюватися як авторами робіт, так і організаторами виставки (виключно за погодженням власника), у останньому випадку організатори отримують 20% комісійних від вартості проданих робіт. Ціну визначає автор.
     ПОВЕРНЕННЯ РОБІТ здійснюється протягом 2-х тижнів після закінчення виставки за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 2. Питання повернення робіт поштою для іногородніх авторів вирішуються з організаторами окремо.
     КОНТАКТИ ОРГАНІЗАТОРІВ:
     РІО РЕМАРК: 43021, м. Луцьк, вул. Стрілецька, 2, тел./факс (0332) 79-30-21, 28-53-50, e-mail: [email protected],
     директор - Дмитро Єрошко моб. +38-093-840-92-57
     СПАЛАХ-АРТ: голова Олександр Алфьоров моб. +38-066-565-92-59, e-mail: [email protected]
     ВОЛИНСЬКИЙ ОСЕРЕДОК НАЦІОНАЛЬНОЇ СПІЛКИ КІНЕМАТОГРАФІВ УКРАЇНИ: 43025, м. Луцьк, пр. Волі, 3, тел. (0332) 72-52-66, e-mail: [email protected], Валерій Миколайович Бєлов, моб. +38-099-714-98-31  
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Липень 2010 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Кордон 835
     Європейські Дні Добросусідства, 21 серпня відбудеться концерт відомих українських гуртів...
«На хвилях Світязя»
     5-8 липня 2010 року, база практик «Гарт» ВНУ ім. Лесі Українки (о. Світязь) – о. Пісочне – м. Луцьк.      Щороку на мальовничих берегах найбільшого в Україні озера Світязь, що на Волині, відбувається фестиваль української естрадної пісні «На хвилях Світязя» серед студентської молоді, який цьогоріч буде 15-м, ювілейним...
ПОЗИТИВ-2010
     ВСЕУКРАЇНСЬКА виставка-продаж художньої фотографії      ВІДКРИТТЯ фотовиставки відбудеться в 20-х числах вересня 2010 року (про точну дату кожному авторові буде повідомлено на початку вересня) у приміщенні кіноконцертного комплексу «ПРОМІНЬ», за адресою: м. Луцьк, пр. Грушевського, 2...
«Волинська Січ – 2010»
     Програма табору включає:      - туристичні мандрівки;      - навчання верхової їзди;      - військово-патріотичне виховання;      - веслування на байдарках;     - навички з виживання;      - основи самозахисту;     - занурення з аквалангами під воду;      - стрільба з пневматичної зброї та лука;      - різноманітні розважальні конкурси та ігри.
Всеукраїнський фотоконкурс «Моя природа – 2010»
     До конкурсу допускаються фотографії, що відображають два напрямки:      1. Негативний вплив життєдіяльності людини на природу;      2. Найкращий пейзаж природи...
Погода в Ковеле
Навчання в Польщі
nata-kovel8
ЧИ ПОТРІБНА НАМ УКРАЇНА???????
SET
Вона пагана, але я її лю...
CorS