Видання
Контакти
Новини
Анонс номеру
Наші друзі
ФОРУМ
Фотогалерея
До нас пишуть
Наодинці з Музою
Та невже?
Зіркова всяка всячина
Роздуми на тему...
Відтягуємось
ПСИХологія
АНТИЧайник
Можемо!
Торба
На темному боці реальності
    Для вихідця з єврейської родини режисера Стенлі Кубрика не існувало заборонених тем. Він став своєрідним феноменом: абсолютно відвертий із вдячним глядачем і неформатний та не прийнятий критиками, фестивалями, цензурою...
Рубрика: Зіркова всяка всячина
Руйнація намбер 4
Ідея: Насолоджуватись улюбленою музикою та сміливо відриватись під неї.
Рубрика: Відтягуємось
ГОПАК - НЕ ПРОСТО ТАК!
    Деякими секретами „бойового гопака” з читачами журналу „Птаха” ділиться Голова Волинської федерації «Бойового гопака» Хомич Юрій Володимирович...
 
Рубрика: Можемо!
«Птаха» у Нововолинську!
    Завдяки мандруванню просторами Інтернету та просто добрим поголосам наше «дітисько» стає все популярнішим, що дуже тішить та не дає розслаблятись. «Птаха» стає все відомішою, і чують про неї все більше людей. Славне місто Нововолинськ не виключення))
   Тому озброївшись купою журналів-плакатами-блокнотами-наклей- ками-хорошим настроєм та бананами, редакція в обличчі Тріасси, Оленки Палкіної, АТУМ та нашої хорошої подруги Софії відправилась освоювати неосвоєні до цього території Нововолинська. Не довго вимальовуючи та продумуючи тактику дій щодо захоплення креативних умів та торгівельних точок цього різнобарвного міста, наша ватага прокинувшись одного спекотного ранку (дуже-дуже раннього спекотного ранку) попензлювала на вокзал.
    Зустрів нас з хлібом-сіллю, вудками та маленькими мертвими рибками сам Борис Карпус – голова молодіжної організації «Перспектива», депутат міської ради (в його-то роки…), крутий брейк-денсер, і «проста хароший чєлавєк». Покатавши нас і мертвих рибок по місту, та обговоривши мінімальний план дій поїхав по своїх нагальних справах, а ми пішли віддавати данину родинним зв’язкам (в Тріасси тут, бачте, 90% родини живе, треба вшанувати, гг) та простій цікавості місту.
    Цілий день ми знайомились з новими, цікавими людьми, обклеювали усі тумби, що потрапляли в наше пильне око, афішами, роздавали журнали, розповідали про наш медіа-проект, домовлялись про співпрацю, запрошували одне-одного на концерти, жували багато морозива, сміялись, просто гуляли по місту і тихцем будували плани, ще раз сюди повернутись))

    Коли Ти потрапиш в Нововолинськ або просто Новік, ОБОВ’ЯЗКОВО:
1. Спробуй нововолинське морозиво, яке можна купити біля кінотеатру на 100-метрівці, або біля супермаркету «Вопак» за 75 коп.!!! Різних смаків та кольорів, в хрустких-хрустких вафельних ріжках – це дійсно смак дитинства, такого більше ніде нема, чесно. Хто не скуштує – не зрозуміє. Ми злопали їх 4 порції за день))))
2. НІ В ЯКОМУ РАЗІ не плутай пам’ятник Тарасу Шевченку, що стоїть прямісінько в центрі міста з Іваном Франком. В нього по-перше вуса не такі, по-друге Шевченко був симпатичнішим в молодості, по-третє, він може образитись, і якщо Ти, приїхавши до міста (особливо взимку) захочеш сфотографуватись видершись на пам’ятник (а такі розумники завжди знаходяться) обов’язково впадеш)) Чому? Шевченко теж гордий, себе образити не дасть, гггг.
3. Посидь у «Веселому Роджері». І обслуговування приємне, і столи там зі скла, під яким лежать грошенята (ми все намагались знайти дірочку куди їх кидати. Або виймати))) та білий сипучий пісок, і кабельне телебачення, і милі (як і ми) відвідувачі, і вегетаріанська піцца)). Сидіти там і обговорювати усі події, що мали право бути, та насолоджуватись гармонією ситого шлунку – одне задоволення)).
4. Влаштуй собі шопінг. Потиняйся по магазинах, які тут доволі таки непогані. Є хороші книгарні, модний «Reporter» (ми вже обзаздрились, ага) і просто непогані, милі магазинчики.
    А ще погуляй по величезному парку, сходи в кінотеатр, відвідай місцеві дискотеки і ваапщє, просто максимально «пізнай» це місто. Бо воно миле, хороше і просто відкрите та позитивне. Може хтось вважає інакше – тоді сорі, Ти просто не пізнав це місто повністю. Чого тобі і бажаємо)))

Triassa

P. S.: Більше фотографій з місця подій в фотогалереї:))
Обговорити
Попередній місяць Червень 2008 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Оголошується конкурс!!!!
DeZeG
Яку музику слухаєш ??
Inoplanetianin
Open Air Party:) II
adywan