Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Кательня
Форум молодіжного медіа-проекту "Птаха" > КОВЕЛЬ > Життя міста
Сторінки: 1, 2
StreetfighteR
Тема стосується місця іменуємого "кательня" і людей які мають до нього відношення. Щойно мені повідомили, що після наводки певного аноніма з певної компанії (не хочу робити передчасних висновків поки не знаю всього), але точно знаю, що ті люди (а вони знають про кого я кажу, читаючи це) будуть жорстоко покарані! Суть проблеми: кательню облили машинним маслом чи подібною сумішшю правоохоронці чи ще якісь "люди" і зробили її непридатною для перебування людей! Це сталось тоді, коли люди які роками там відпочивали, перебували за межами Ковеля, причому вони ДУЖЕ здивуюються коли приїдуть і це побачать! Після того як на катєльні з'явились представники гоп- ему- та інших культур і почали там хуліганити, це стало логічним завершенням цієї ситуації. Коротше, якщо це все правда - кожен винуватець буде вкарбований в асфальт, а всім до цього причетним я бажаю міняти паспорти і емігрувати! Вибачте якщо поспішив з висновками, просто я не маю можливості сам прийти і перевірити, так як я в Києві. Але, коли то правда і ця інфа правдива - моліться!!!
Inoplanetianin
Для початку поясни, що таке ''кательня''
ivashka
Цитата(Inoplanetianin @ 12.3.2008, 20:28) *
Для початку поясни, що таке ''кательня''

Це для тебе не важливо.

Я все зрозумів. Завтра схожу гляну. Подробиці опишу.
StreetfighteR
Цитата(StreetfighteR @ 12.3.2008, 20:09) *
Тема стосується місця іменуємого "кательня" і людей які мають до нього відношення.

Друже,читати навчись.Тема не для тебе,а катєльня то місце в центрі Ковеля,місце тусовки однієї класної компанії.
Квікі
Да,це правда....кательню облили якоюсь лажою....сама бачила,так що...
StreetfighteR
Цитата(Квікі @ 12.3.2008, 21:40) *
Да,це правда....кательню облили якоюсь лажою....сама бачила,так що...

Детальніше можна,Вікі?Наскільки все погано?
Квікі
Там розбирались з однією дівчинкою,тіпа емо,бо вона на кательні дещо написала,промовчу що саме....туди її привили стирати,і там були розборочки,правдв невеликі...це дійшло до міліції,вона прсто кіпіш влаштувалв... ось по ходу вони і залилили...я правда незнаю бо зараз дома сижу хвора,але інформація правдива,багато хто мені розповідав....Ось так...
StreetfighteR
Ясненько..дякую Вікуся.Мені, щоправда, таке ж розповідали..Значить таки правда.Ну тоді комусь буде дуже весело,як ми всі в Ковель повертаємось! angry.gifБуде багато крові,як доберемся до гопів,які то все наробили!!
Квікі
А я знаю ту дівчинку що писала,правда я тож була на розборках,реально та емо неправа....вона взагалі ніколи на катєльню не появлялась,а потім ходила всім розказувала що ось я там таке-то написала,ось ми і попросили стерти...правда вона не тільки,це вчверила,але це котельні не стосується.... KidRock_06.gifЯ незнаю до чого тут катєльня,нащо було таке робити,я сама в шоці була...Можна питання?Ти маєш на увазі,хто типо що наробив?типо кому буде весело,ті хто катєльню залив,чи як??????? scratch_one-s_head.gif
CorS
Мда... негарно хтось зробив.... Катєльня це кул .... доводилось бути там пару раз...
StreetfighteR
Не знаю хто тама що наробив,але розмови щодо лишніх людей на кательні ведуться давно.І саме стрьомно що як приїжав останній раз то аж жахнувся,що там робилось,серйозно..І говорили з людьми що треба щось з тим робити,але вже літом..Але бачиш-не встигли..А покараєм деяких людей,які до того причетні,вони самі знають хто винен,імена називати нема сенсу.Те що залили кательню-це побічний ефект, наслідок..Я знав що цим кінчиться,бо з цього місця зробили не побоюсь слова "притон",і чудили там таке,що те що залили її маслом-це поблажка..Але,як би там не було,хтось за це відповість,і у нас є на прикметі парочка винних..
Квікі
Негарно ,це не те слово...люди просто нерозуміють,що роблять...і як важлива катєльня для деяких людей...
pradya
Цитата
Не знаю хто тама що наробив,але розмови щодо лишніх людей на кательні ведуться давно.І саме стрьомно що як приїжав останній раз то аж жахнувся,що там робилось,серйозно..І говорили з людьми що треба щось з тим робити,але вже літом..Але бачиш-не встигли..А покараєм деяких людей,які до того причетні,вони самі знають хто винен,імена називати нема сенсу.Те що залили кательню-це побічний ефект, наслідок..Я знав що цим кінчиться,бо з цього місця зробили не побоюсь слова "притон",і чудили там таке,що те що залили її маслом-це поблажка..Але,як би там не було,хтось за це відповість,і у нас є на прикметі парочка винних..

це ти не про мене?????бо я знаю ти мене дуже сильно ненавидиш!!!!!!!!довожу тебе до выдома МЕНЕ ТАМ НЕ БУЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!
ivashka
Цитата(pradya @ 12.3.2008, 23:14) *
Цитата

це ти не про мене?????бо я знаю ти мене дуже сильно ненавидиш!!!!!!!!довожу тебе до выдома МЕНЕ ТАМ НЕ БУЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!

Далі без оффтопу. В цій темі вирішили не називати імен.

Ну що ж, піду завтра після роботи на котельню. Треба в працівників спитати, хто, коли і навіщо? Здається ми (ті хто треба ті розуміють) вже мали розмову про те, як ми там збираємся і що робимо, і здається ми з працівниками нормально домовились, як те все буде. А от певні лічності, позволяють собі надто багато, і здається що там пора поприбирати...
StreetfighteR
2 Прадя.Як кажуть,"на злодієві шапка горить!"За язик тебе ніхто не тягнув.Чувак,мені залишається з тебе поржати тільки,серйозно!А розбиратись хто там винен був а хто ні-будем тоді коли всі повернуться..молись щоб ти до того не мав жодного відношення,бо тоді матимеш проблеми.І те що ти фирчав на кательні в той вечір поза увагою не залишилось,повір мені.Я все пам'ятаю,тим паче що мотив ти вже мав.І як ти там казав?"Тебе не знайдуть?"Це ми ще побачимо,друже,всьому свій час..
Забутий
Мля, шо за хрєнь робиться??? Якісь **ні малолєтки знов гімна наробили!!! І всім хочеться на це подивитись, ужас!!! Винних майже знайшли, приїдемо - розберемось!!! А от те шо там вже брудно, це факт, хоча я думаю що ще мажно щось зробити....
ivashka
Так, а ну всі заспокоїлись.

Був всьогодні там. Облили, але то не наші друзі міліціонери (це на мою думку. А як так думаю, що понту їм то робити? а?, ну і я прото. Думав, що то з котельні, але нормально стояв з працівником розмовляв). Думаю то хтось з гопоти, ну так треба знайти тільки винуватців. Доречі прибирати треба регулярно, поки працівники котельні не почали наїжжати.

Доречі, облили тільки краї, так що це ніяк не заважає, і воно за 2-3 тижні взагалі змиється, і нічого там не буде, але "художніків" треба ламати, якого біса знову там писати? а? Взагалі Меготів і інших райтерів туди не пускати, хай по підвалах малюють, бо трубу ніхто фарбувати не буде ще раз цього року, і не всім приємно сидіти і дивитись на ці розмальовані фігури.
StreetfighteR
Коротше, це все нічого і не міняє.Те що не міліція це зробила,то ясно.Але це мабуть і краще..Тоді буде кого ламати коли повернемся.Гопнікам і всяким іншим унікумам бажано сховатись,це так,дружня порада,бо чесно кажучи,мене то все "трошки" дістало.
Hammerheart
хТО БУДЕ 29 В Ковелі? Тре буде всім поговорити)
Вітер
Цитата
Тема стосується місця іменуємого "кательня" і людей які мають до нього відношення. Щойно мені повідомили, що після наводки певного аноніма з певної компанії (не хочу робити передчасних висновків поки не знаю всього), але точно знаю, що ті люди (а вони знають про кого я кажу, читаючи це) будуть жорстоко покарані! Суть проблеми: кательню облили машинним маслом чи подібною сумішшю правоохоронці чи ще якісь "люди" і зробили її непридатною для перебування людей! Це сталось тоді, коли люди які роками там відпочивали, перебували за межами Ковеля, причому вони ДУЖЕ здивуюються коли приїдуть і це побачать! Після того як на катєльні з'явились представники гоп- ему- та інших культур і почали там хуліганити, це стало логічним завершенням цієї ситуації. Коротше, якщо це все правда - кожен винуватець буде вкарбований в асфальт, а всім до цього причетним я бажаю міняти паспорти і емігрувати! Вибачте якщо поспішив з висновками, просто я не маю можливості сам прийти і перевірити, так як я в Києві. Але, коли то правда і ця інфа правдива - моліться!!!

Ігор не треба все вирішувати завчасно!!Просто ти не знаєш всієї правди...!
ivashka
Є нові дані, це все зробилося через заяву однієї особи до міліції. Вітер, Прадя, Мегот, Воха і т.д. тут не причому, це відбулося взагалі через незнайомих нам людей, вот такі-то справи.
Квікі
Я рада,що ви нарешті переконались,що наша бандьоха тут не дочого,оскільки десь 2 неділі там непоявлялись...після такого кіпішу,я особисто обіцяю,що мене там ніхто непобаче,ось так,бо на цю ситуацію я дивлюсь по своєму,і зрозуміла хто що хотів сказати...Може хтось сприйме це негативно,але я це роздивлююсь так як вважаю....Непереживайте,2 неділі,і ваша котельня буде норм..... KidRock_06.gif
Maladoy
1 Коли ми всі на кательні за столиком у дворі девятоповерхівки та що поряд постійно хтось стоїть вони нам бачили і може це вони ! 2 Я думаю це не менти , їм булоб простіше прийти і нас всіх забрати чи ще щось...3 Це полюбому люди які не любили нас всіх... Я там тільки 3-4 дня не був і на тобі така фігня ... от йо ма йо ... ледь не заплакав там було так тихо і так спокійно ... А шо за Емо ??? Вона ковельська ??? Хтось шось знає???
Квікі
Я знаю....про емо....
Hammerheart
Сакс... От зараз я вкінець запутався... Люди, давайте ви коли щось остаточно вирішите, напишите? А тио стільки версій що я вже не знаю кому бити наглі пушисті рильця!)
nata-kovel
Ну то повідай правдоньку!!!
Maladoy
ТИ про ЕМО знаш ? Так пиши чого мовчиш ???
DarkANgell
Там були скоріше ПОЗЕРИ чім ЄМО... А винними зробете всіх ємо міста (хоча їх і не багато)
А наваляти потрібно тим хто в цьому винен і майже всі знайть хто це
Квікі
А шо писати,???Одна емо є з 3 школи 9клас Ліза звати,пописала кательну,ну трубу на кательні,от ми з нею і розбиралися...Ходили слухі шо вона заяву написала в міліцію,от і залили,правда незнаю на скільки правдива інформація....Ось так.........Є ще питання???????
DarkANgell
Ну да... Я сам був на цьому присутній і тоді вона була реально неправа як коли і малювала це все і тобі коли з нею розбиралися... Отже всі питання будете предявляти їй Квікі вже написала де її найти а клас в неї 9-В... Так шо всі йдем до неї
ivashka
А я думаю, що не правиві 2 сторони так як вона, так і ті хто розбирався.

Якщо логічно мислити: Ну написала, да погано, але якби вони не розбирались на котельні, то ніхто її не залив, з другої сторони якби не писала - то не розбиралися б. але перевагу надаю тому, що не праві ті хто розбирався, ну бо це по дитячому, взагалі навіть глупо, за якийсь напис таке робити. Діти!
Квікі
Івашка,само собою не тільки за цього розбирались....я ж писала шо не тільки за цього,а туди привели,бо надпис був,і щоб біля школи не світитись....Вона нарвалась до 5 дівчат,і в кожної була свою причина,плюс надпис....
StreetfighteR
Абсурд.По-перше.Навіть якщо якась вівця щось написала і з нею розібрались-це не привід щоб шкодити катєльні.Нелогічно.Тому я думаю що це помста,або ж навмисна підстава з боку людини чи людей,які дуже напрягаються з приводу котельників.Тим паче,катєльня переживала і не такі розбірки і стоїть не перший рік.Я здогадуюсь де в цій історії зарита собака але афішувати це в неті не буду..А знаєте,я майже повівся,реально.Але крім дівахи з 3 школи там є інші фігуранти.Потім всі дуже здивуються, коли вспливе розв'язка..і якщо мої здогади все ж вірні.
zax13
Ого, ото ви затравили... Вас нема - на катєльню не попадав, а от там от-така кака... сьогодні подивлюся.... Стрітфайтер, кінь ПМ здогадки, я їх тут розвину cool.gifА загалом правда в одному: котельня була, є і буде, і ті хто там збирався там збиратися і будуть, чи я не правий... Пам'ятається її залили фарбою чи забілили і норм, розгребли... та це вже оффтоп
DarkANgell
І це вірно шоча і був я там досить короткій період часу.... всього з липня і до березня.... і зрозумів що ті хто там є (тобто Мегот, Вітер, Прадя та Воха) це люди троха дивні (*crazy*) Також відомо що в вас був там конфлікт щодо продовження їхнього перебування на катєльні....
Сорі за оффтоп)))
CorS
Та Прадя,Вітер,Воха - то норм люди... Але Мегот!!!!! ой епт я б його кусав і копав би... не подобається він мені... і я думаю таких як він на Катєльні нетреба...! dry.gif
DarkANgell
цього разу я з тобою згоден))) Бо якшо Вітер з Меготом то це вже взривна суміш а коли окремо то норм люди
Maladoy
Реально діти ... розбираються роблят скандал з нічього ! А ту емо (вона не емо)я знаю , і зря ви так ви б її ше вбили ... *** така мелочь а ви починаєте скандалити ... І не нада до неї йти ... розбіралися вже хватить... ви як гопи живете розборками живіть дуйте в три дірки і все ...
ivashka
Ми тільки розбираємось? Так якого біса вони влаштовували це на котельні? а? Як ти її так захищаєш, поясни тоді причому тут котельня??? А? Ну написала і що? В ліс!!!

2 Квікі, ну моя думка, щодо цього геть не збігається з твоєю. Я не поважатиму після цього 2 сторони, на першу мені якось начхати, а от з другою колись були нормальні стосунки, так жаль, але що поробиш...

Розбирались вже на котельні, людей побільше було і серйозніше то все проходило, але ж нічого, ніхто ніщо з цим місцем не робив. Пролитья крові там було наскільки памятаю, але теж нічого стоїть... А от цього разу, чомусь так вийшло, що не геть все нормально. І я все більше схиляюсь до думки, що не права 2 сторона, яка з тією дівчиною розбиралась там.
Квікі
Івашка,я сказала,що сказали мені....Ави на мене тут налетіли!
Maladoy
Сьогодні там був (на котельні) ще є біле на панелях... бачив "однакових)(кому нада той зрозуміє)так вони думають шо це взагалі чувакі з котельні таке зробили... На мою думку не варто взгалі розбиратись , не те що на котельні ... Давайте жити дружно , така мелочь написала на трубі шось ... і все не нада там битися ше й міліцію туди втягувати , дали по вухах і все , нашо все так серйозно ... ?
ivashka
Цитата(Maladoy @ 16.3.2008, 0:49) *
Сьогодні там був (на котельні) ще є біле на панелях... бачив "однакових)(кому нада той зрозуміє)так вони думають шо це взагалі чувакі з котельні таке зробили... На мою думку не варто взгалі розбиратись , не те що на котельні ... Давайте жити дружно , така мелочь написала на трубі шось ... і все не нада там битися ше й міліцію туди втягувати , дали по вухах і все , нашо все так серйозно ... ?

Заяву з міліції забрали.

А зробили то напевно все ж таки працівники котельні, тільки от з прохання міліціонерів, чомусь я так можу думати)
Ksu
Мала "емо" просто дурненька та тупенька. Правильно, що надавали їй по вухах, але ж та ще не бувала в таких ситуаціях, от і кіпіш підняла, мол, таку кльову та невинну обідили. Навряд вона сильно тоді про катєльню думала (якщо вона взагалі на таке здатна). А виходить, що зараз знайдуть крайнього, щоб було на кого той срач спихнути і все. Краще б вже всіх підключили, хто на тій катєльні буває, щоб її відчищали. Хоча певно буде і те, і друге.
Sergio
Не знаю де та "кательня", але говорите ви про мою однокласницю))
Ksu
і таке буває...
Abram
OMFG!
Перечитав тему, окі. От тільки не розумію одного... Більшості людей, які тут пишуть, я не знаю. Це тому, що я ігнорую дітей на котельні?
pradya
сорі за оффтоп!!!!музя ти шо там сказав шо я Вітер Воха і Мегот погані люди????просто я тікі приїхав з Києва і тебе ше не найшов!!!!і чому ми погані???мені цікаво???тому шо ти як криса починав зустрічатись з чужимим дівками(деколи не виходило )!!!ЗНАЄШ МУЗЯ ТИ ГАВНО РІДКЕ І НЕ МАЄШ ПРАВА ГНАТИ НА НАС,БО ЯКШО МИ ЗБЕРЕМОСЬ ВСІ ЦІ ЧЕТВЕРО І ПО РАЗУ ГРИМНЕМ ТЕБЕ ТО ТОБІ БУДЕ ПОГАНО!!!! fuck.gif!!!

Я ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ У ВСІХ ЗА ЦЕЙ ОФФТОП!!!!БУДЬ-ЛАСКА ВИБАЧТЕ!!!!
StreetfighteR
Блін,почитав деякі пости-так аж під столом валявся від сміху!! cool.gifТакої суміші галімої самовпевненості,пафосу і дитинства в постах давно не бачив))По-перше-Маладой.Скажи но ім'я своє,бо я,чесно кажучи,не маю поняття хто ти,не кажучи про те,що на катєльні я тебе не бачив.Просвіти мене,бо я мальок в тумані з приводу твоєї особи.По-друге.Згоден з Абрамом,бо половини людей,які відписуються за катєльню я не знаю,і не доганяю яке вони мають відношення до цього траблу.Навіть не думав,створюючи цю тему,що в категорії "Життя міста"тема про катєльню займе 2 місце після "Open Air Party!"Так це,народ,тільки за 2 дні))Ще не вечір.А по третє:Прадя!Хочу тобі дати дружню пораду-ти так часто став розкидатись погрозами іншим людям,що я страшусь за твоє майбутнє.Просто твої необдумані фрази одного разу попадуть до людей серйозних,і тебе за гнилий базар покарають.І ще,щоб вже закрити цю тему:я тобі пробачив вже двічі погрози і твій трьоп в мою сторону.Третього разу не буде.Це я тобі обіцяю.Думай над словами які злітають з язика..
Дівчата,пробачте за оффтоп і цю муру.Якщо вліпите попередження чи бан-я зрозумію))ви ж знаєте:я правил не читаю))
Квікі
Ой народ,насмішили,ледь з стульчіка незвалилась.....Будьласочка не треба давати попередження Ігарьку!!!!!!!Він правий.....серйозно......Реально багато кого на котельні я й близько не пригадую....
Abram
2 Квікі:
от я чомусь тебе не пригадую О_о
на котельні вже десь 1.5 -2 роки
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Русская версия IP.Board © 2001-2008 IPS, Inc.