Повна версія цієї сторінки:
Вело райдери
Як вам до того що в Ковелі з'явилося багато вело райдерів.Які їздять і мутять трюкі, можливо в журналі можна було б щось про них написати.
нелюблю самогубців!

хоча Велосипед це екстрім кул....
це прикольно та гарно! Знаю одного такого ( по словам Корса ) Самогубця - БАбічА ! прикольно катається (для села потяне))))) Але взагалі це прикольна штука !! БабіЧ просто класно катається

Inoplanetianin
22.2.2008, 22:11
Я до вело райдерів ставлюся байдуже, нічого цікавого в тому не бачу, лише пуста трата часу!
Я ставлюся до ниш позитивно) МЕні прикольно коли народ їздить на 1 колесі і досить немаленьку відстань
Ну в кожного свої вподобання і хоббі, комусь подобається палкою мотиляти, комусь Л2 грати, комусь на форумах сидіти, а комусь падати, катаючись на велосипеді.
Mala_Zaraza
23.2.2008, 15:45
Якщо чесно воно здається і прикольно, але інколи надоїдає коли йдеш по місту а перед тобою на швидкості проїзщджають велосипедисти, деколи навіть страшно ходити, а то гасають туди-сюди, хоча то краще чим ті що гасають на мотиках по місту.
Ну принаймні в Ковелі тільки Бабіч і Сява шось то показують... хз, подобається людям мутити, ВПЕРЕД!!! Екстрім рулить!!! Сам в шкільні роки вбив 2 велика, після того як надивився серіалу ПАСИФІК!!!
о да..... було таке! Зато було рульнО!!!!
Цитата(Забутий @ 24.2.2008, 1:49)
Ну принаймні в Ковелі тільки Бабіч і Сява шось то показують... хз, подобається людям мутити, ВПЕРЕД!!! Екстрім рулить!!! Сам в шкільні роки вбив 2 велика, після того як надивився серіалу ПАСИФІК!!!
В Сяви трохі вєлік старий, а в Таріка класний вєлік.А Бабіч не дуже катається,я з ними того літа катався то Бабіч не дуже!!І ще Захар зараз мутить прикольні вєщі.
Ну люди ось ви і попали на райдера м.Ковеля. Я сам катаюсь 3 роки, і погоджуюсь з тим що Захар класно катає

Але є райдери які не люблять пантуватись перед всіма. Вони катаються заради свого задоволення, і не показують трюки в центрі. Я саме належу до таких райдерів. Якшо в центрі ви бачили тільки кількох райдерів, то цене означає що тільки вони трюки мутять. Наприклад я з іще одним райдером катаємося на самоті, бо так можна зосередитись на нових трюках. Літом планую відзняти ВЕЛО фільм про райдерів м.Ковеля, там і побачите всіх райдерів і шо вони уміють!!!
Всіх запрошую на сайт екстремальних райдерів м.Ковеля www.velo-kovel.h.com.ua
Там і взнаєм шо хто вміє. Жду всіх на свому сайті
Цитата(kantral @ 4.3.2008, 14:30)
Ну люди ось ви і попали на райдера м.Ковеля. Я сам катаюсь 3 роки, і погоджуюсь з тим що Захар класно катає

Але є райдери які не люблять пантуватись перед всіма. Вони катаються заради свого задоволення, і не показують трюки в центрі. Я саме належу до таких райдерів. Якшо в центрі ви бачили тільки кількох райдерів, то цене означає що тільки вони трюки мутять. Наприклад я з іще одним райдером катаємося на самоті, бо так можна зосередитись на нових трюках. Літом планую відзняти ВЕЛО фільм про райдерів м.Ковеля, там і побачите всіх райдерів і шо вони уміють!!!
Всіх запрошую на сайт екстремальних райдерів м.Ковеля www.velo-kovel.h.com.ua
Там і взнаєм шо хто вміє. Жду всіх на свому сайті
Я тебе знаю ми літом з тобою катались.Якій в тебе вєлік?
райдери це нормально
але оті (....) яки їздять на мопедах мене вже за.... колись одного зібю і морду так набю що дороги бачити небуде казли покупляють дешеві мотопедики і їздять пердять тут понтуються а насправді вони вже всіх за... казли
BERGAMONT BLADE DIRT DISK. А ти шо за чэл??
А мені подобаються їхні велосипеди пристосовані до стрибків...Та і вид спорту класний.
Не подобається, бо дуже залежні від велосипеда. Маєш галімий велосипед - забий, на тебе погонять і нічо не навчишся. Власний досвід.
Hammerheart
17.3.2008, 10:20
Цитата(Sergio @ 17.3.2008, 0:18)
Не подобається, бо дуже залежні від велосипеда. Маєш галімий велосипед - забий, на тебе погонять і нічо не навчишся. Власний досвід.
А так скрізь і це ж не означає що треба дійсно забивати і йти пити пиво на Вопак! Сам катаю, правда на дішці і знаю що таке азарт, коли за останні гроші купуеш собі деку, розуміеш що грошей немае і не передбачається найближчим часом але все ж таки радий!!! Бо то є дуже класно і якщо людина прагне до чогось,то лишнє говорити нехай заб'є!!!
Трошки не так виразився... Я не кажу забивати. Подобається - тренуйся, але одразу готуйся до того, що це буде ох як нелегко, не стільки з фізичної сторони, як з психологічної (це тільки про Ковель, у інших містах не знаю як). Особисто я обрав інший шлях.
Syavchik
31.3.2008, 10:06
Хтось там казав, що в мене вєлік старий? Так і є, він 1992 року! Але мені "глубоко да широко" що про мене думають! Мені подобається, от я і катаюсь! Раджу всім охочим займатись тим, чим подобається: ролики - значить ролики, скейт - значить скейт, MTB - значить MTB......але ні в якому разі не втоптувати сходи Вопака.....чи напиватися з ранку до ночі і лазити по місту в пошуках пригод на свою.........пу!
Вєлік може бути і 1980-го, але в нормальному стані, на ньому мона стрибати. А в мене таке фуфло, що більше шуму, ніж стрибків. То передачі не переключаються, то ше якась фігня... Не люблю його.
Syavchik
31.3.2008, 23:15
Якщо в тебе вєлік весь тарабанить, то є думка, що це не вєлік, а "кансєрва". Гарячим прикладом "кансєрви" є Ardis, Azimut, Ocean, а також славнозвісний Mustang. З деяких джерел я дізнався, що вихідна ціна(з завода) велосипеда Mustang = 15$, при тому, що нормальні шпиці коштують 1,70 грн за штуку. От тепер і подумай, як можна на цьому їздити, щоб все працювало, нічого не тріщало і не хиталось. Купуй ЩоСь нормальне, настроїти його ти зможеш сам, а як ні то для цього є спеціальні люди!!!
Здається, в мене якраз Ардіс)
Ardis???

Ardis - це не вел!!! Якщо всерйоз хочеш зайнятися цим видом спорту (або, як дехто думає - "марною тратою часу")- збирай гроші і звертайся. Допоможем придбати "те, що треба"!!!
І скільки приблизно ця радість обійдеться. Вел це кульно, люблю. Але не виходить(((((( бо нема норового вела а де купити не знаю!((((
Реально, скажи ціну нормального вєліка. І де його мона придбати
nata-kovel
4.4.2008, 12:27
В мене до вас велосипедисти (чи райтери, ну я в же в цьому не розбираюсь) є пропозиція. А що як влаштувати на день молоді катання)))) Щоб позїжджались покатались показали на що здатні, є ще багато часу підготуватись, щось новеньке вивчити і показати клас))))))) Ну як?? Пишіть свої відгуки.
А тепер звертаюсь до граффітчиків: в кого є бажання малювати граффіті на день молоді також просимо нам написати, ми хочемо провести щось типу день молоді трішки екстремально))))) Швидше всього на ватманах, але цілком можливо що і стіну розмалювати дозволять))) Тема малювання: проти СНІДу, наркоманії, в такому вот напрямку. Буде проведено такий собі конкурс на краще граффіті і будуть вручені подарунки)))))
Чекаємо відповіді і від велосипедистів і від граффітчиків))))))))
nata-kovel
9.4.2008, 8:26
Ей народ ви де? Невже нікому не цікаво?
Мені цікаво... Але в мене 0 таланта малювати, і лузер на вєліку))
просто +1 !!під"єднуюсь до слів Сергія
Так, хватить гнать!! наш спорт примітивний, і не залежить ві вєла!!! Аби в людини було бажання до прогресу!! Знаю на своїй шкурі шо це. бо перед норм вєлом катався на гробу, трохи ліпшим за Ардіса!! Але, почавпрогресувати, і купив норм вєл. А тепер я багато шо навчився, і дехто очі витріщає як бачить такі муті. ОТЖЕ, ПРОГРЕСУЄМО!!!
Mala_Zaraza
12.5.2008, 9:35
kantral, ти нічого не чув про велопробіг, який відбувся минулого тижня? а то я чула що в місто понаприїзджало тоді багато велосипедистів, а з якою метою толком ніхто нічого сказати не може, якщо щось знаєш про це проясни плз

Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.