Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Де зустріти Новий 2012 рік?
     До Нового року залишилося 23 дні. Несподівано швидко підкрадається до нас 2012 рік. Людей навколо починає охоплювати приємна метушня, милий рейвах, солодка паніка. Це ознаки підготовки до періоду Новорічно-Різдвяних свят. Ковельчани вже починають скуповувати подарунки для близьких людей, квапливо перебирати у думках усі можливі варіанти проведення святкування, мудрувати, з ким краще зустріти прихід Нового року, щоб враження були незабутніми, а також перейматися тим, скільки прийдеться витратити коштів.
     Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш, кажуть у народі. Хтось обмежується святом у сімейному колі, а хтось прагне яскравих вражень. Отож, найбільша передноворічна морока для кожного – де святкувати? Аби полегшити ваші радісні передсвяткові страждання, ковельчани, пропонуємо перелік усіх можливих, і навіть неможливих місць, де у Новорічну ніч вам може бути комфортно та весело.
     №1. Ресторани та кафе. Крім новорічного меню, пропонують розважальну програму з конкурсами, забавами та дискотеками. У Ковелі достатньо закладів громадського харчування, які прагнуть запросити до себе найбільше публіки саме у Новорічну ніч. У кожному ціни різні, проте ще не остаточні, можуть змінитися ближче до свята. Вибрати буде з чого. Новорічне святкування коштуватиме з особи у кафе «Наше місто» – 350 гривень, у кафе «Казка» – 350 гривень, у ресторані «Ковель» – 300 гривень, у кафе «Каріна» – 200 гривень, у кафе «Хортиця» – 180 гривень. Не варто забувати й про кафе та ресторани за містом. Там ціни відповідно дорожчі, проте святкування вишуканіше. Активно бронювати місця, як зазначають власники ковельських закладів громадського харчування, люди розпочинають за два тижні до Нового року.
    №2. Нічні клуби – «Аркан» та «Кино». Блаженство для ковельської молоді. Ціни на забави у цих місцях трохи відрізняються від минулорічних. Отже, дискотека у ніч з 31 грудня на 1 січня у «Аркані» коштуватиме від 350 до 400 гривень, у «Кино» – від 200 до 250 гривень із особи. Розважальні програми святкування обох клубів будуть відомі за лічені дні до свята. До речі, клуби можна буде й відвідати у розпал Новорічної ночі. Звичайно, тоді прийдеться лише танцювати, бо місця за столиками уже не буде. Вхід буде у 2-3 рази дорожчим ніж зазвичай.
     №3. Нейтральна територія – квартира чи готель. Це варіант теж, швидше, для молоді. Вдома батьки, а діти – десь-інде. Ціни на оренду квартир перед новим роком зростають. Особливість оренди квартир на новорічні свята в тому, що власники хочуть здати квартири мінімум на три доби. Це коштуватиме близько 750 грн. У готелі ще дорожче.
    №4. Тематичні вечірки «на хаті». Переважно організовують у будинках чи дачах за містом. Тут навіть і вигадувати майже нічого не потрібно. Варто лише визначитися, в якому стилі буде вечірка та підібрати відповідне вбрання. Цей варіант хороший тим, що новорічну казку можна розтягнути на кілька днів, адже за містом чисте повітря, чудова природа, святково-романтична атмосфера. Вашому святу ніхто не заважатиме. Можна розважатися досхочу. Сценарій вечірки втілюватимете у життя як завгодно. Це святкування буде веселим, стильним, приємним для друзів та усієї сім’ї.
     №5. «Сity escape», що у перекладі на українську означає «втеча з міста». Це своєрідний обмін містами. Новий рік у чужому місті – дуже екзотично, несподівано, цікаво, по-сучасному. Кожне місто України особливе та неповторне. Для тих, хто шукає нових відчуттів такий відпочинок буде найкращим. Обираєте будь-яке місто на мапі України, та вирушаєте туди зустрічати Новий рік. Усе подальше святкування залежить від вашої фантазії та ідей. До речі, подібні послуги надають і турагенства. Найбільш популярними є святкування Нового року у Львові (від 800 гривень), Кам’янець-Подільському (від 2790 гривень), Полтаві (від 1750 гривень), Києві (від 1350 гривень), а також на Шацьких озерах (від 2500 гривень). У ціну входять вартість подорожі, проживання, харчування та екскурсії.
     №6. За кордоном. Найрозкішнішою вважається зустріч Нового року на чужині. Чимало бажаючих туди потрапити саме у Новорічну ніч. Затяті мандрівники зазвичай обирають: європейські міста – Прагу, Краків, Будапешт (від 500 євро), гірськолижні курорти – Польщі, Австрії, Болгарії, Швейцарії, Румунії, Словаччини, Франції, Італії (від 1000 євро), море, сонце та пісок – Єгипту, Туреччини, ОАЕ, Тайланду, Індонезії, Куби (від 500 євро).
     №7. Українські Карпати. Для тих, хто все-таки не любить сидіти вдома, але принципово хоче святкувати в межах України, пропонуємо традиційне святкування серед українських велетнів-Карпат. Синоптики обіцяють, що снігу на Новий рік там буде достатньо, – і щоб снігову бабу зліпити, і щоб на лижах покататись. Крім того, у деяких карпатських готелях на новорічні канікули вперше буде запроваджена послуга «all inclusive» (все враховано). П’ять днів із триразовим харчуванням плюс спиртні напої вітчизняного виробництва (разом із новорічним бенкетом). Це задоволення коштуватиме – від 5000 гривень.
    №8. «З легкою парою». Актуальним лишається на сьогодні святкування Нового року у сауні. Ціни коливатимуться у межах 250 грн за 2 години. Це дасть відчути себе героєм фільму «Іронія долі, або З легкою парою!». Відпочинок буде і корисним, і приємним, і теплим. Головне не зловживати спиртними напоями.
     №9. Біля ялинки. Справжня атмосфера свята відчувається лише біля головної міської ялинки. Погода не має значення, адже усіх зігрівають щирі посмішки. Варто лише остерігатися надмірної кількості феєрверків, які можуть зіпсувати настрій, якщо потраплять не за місцем призначення.
     №10. У родинному колі з Президентом України. Класичний Новий рік пересічного українця. Родинна ялинка, шампанське, олів’є, мандарини, телевізійні новорічні вогники. Це те, від чого важко відмовитися. І ніякі подорожі, найдорожчі ресторани, найпафосніші вечірки не замінять того затишку, сімейної справжності та святковості.
     Тож, обирайте те, що вам до душі та відповідно до можливостей гаманця. Й не забувайте, що важливе не місце, де зустрінеш Новий рік, а люди, з якими ти це зробиш, бо вони створюють атмосферу свята, наповнюють серця непідробними діамантами відданості та поваги.
Тетяна Лаховська
За матеріалами газети "Ковель сьогодні"
Обговорити
Коментар:
Ваше ім`я:
e-mail:
Другий місяць року?
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле