Наші друзі
Контакти
Видання
До нас пишуть
ВІДЕО
Анонси
Архів
Торба
Фотогалерея
Кафеліт
Партнери
Цікаво про цікаве
Результати пошуку
Питання-Відповіді
Анонс номеру
Новини


   
НАШІ ДРУЗІ
КОВЕЛЬ. Історія та сучасність
Молодіжний портал Волині
Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-видання
Світ молоді
Бандерштат
Каміло Хосе Села: думати, знати і бути вільним
    «Я пишу через самотність і говорю через самотність», – такі напівправдиві слова говорив про себе один із найвизначніших письменників Іспанії, Нобелівський лауреат з літератури Каміло Хосе Села. Людина, у серці якої одночасно жило шість мільярдів людей, глибоке презирство та велика любов до них.
Рубрика: Торба
У Луцьку – «Дурнєв+1»
     Сьогодні до Луцька завітали ведучі та незмінні обличчя популярної телепрограми «Дурнєв +1» телеканалу «ТЕТ» Олексій Дурнєв та Дарина Ши, – інформує «Волинська правда».
Рубрика: Новини
З Днем народження, «Намисто»!
     1 лютого виповнилось 3 роки фольклорному колективу «Намисто»!Кожна з дівчат-учасниць гурту – різностороння цілеспрямована особистість.      Певно, не всі знають поіменно «намистинок», тож знайомтесь:
Рубрика: Новини
Новини
Фестивальний 2011 рік
     Фестивальний рух в Україні не такий уже давній, але цікавий і різноманітний. Отже, за інформацієї сайту http://festyvali.org.ua/about/kalendar/ фестивалі 2011 року:
Опубліковано: 15.06.2011
Вітаємо усіх журналістів із професійним святом!
     Морального і матеріального задоволення від роботи. А ще – натхнення, міцності духу і тіла, світлого розуму і чистоти душі для виконання взятих на себе обов’язків. І звичайно ж, аби позитивні новини переважали, і поважали усіх вас за принциповість, об’єктивність і талант. А також кожному усього того, що може зробити його щасливим!
Опубліковано: 6.06.2011
Краса із бісеру
     1 червня у День захисту дітей в Ковелі від самого ранку святковий настрій створив дитячий парад під супроводом прикрашеної машини з веселим клоунами. Юні ковельчани у святковому вбранні, з різнокольоровими повітряними кульками урочисто пройшлися центральною вулицею міста. Варто відзначити, що розваг, сюрпризів, дитячого сміху і щасливих усмішок було вдосталь.
Опубліковано: 6.06.2011
Легкоатлетичний пробіг у Ковелі
     9 травня в м. Ковелі стартував VI Міжнародний легкоатлетичний пробіг з нагоди Дня Перемоги. Незмінним ініціатором та організатором цієї резонансної події шостий рік поспіль є Громадська організація «Спортивний клуб «Ковель». Пробіг відбувся за підтримки Волинського благодійного фонду «Рідна Волинь», Генерального Консула Республіки Польща у м. Луцьку п. Томаша Яніка та приватної фірми «Юкон».
Опубліковано: 26.05.2011
ГО "Реабілітаційний центр" у Холмському підземеллі
     На початку травня громадська організація «Реабілітаційний центр» здійснила свою чергову поїздку до Польщі. Завдяки співпраці з «Комплексом виховання і допомоги психологічно-педагогічної №1» з м. Хелма поїздка стала реальністю. Важко уявити подорож без допомоги волонтера Дмитра, з міста Ковеля, він допомагав у пересуванні тим, хто був на інвалідному візку.
Опубліковано: 25.05.2011
«Тиждень правди про потойбічне» стартує у Луцьку
    23- 29 травня на Театральному майдані Луцька вперше відбудеться унікальна акція «Тиждень правди про потойбічне». Організаторами заходу виступили церква «Голгофа», студія «Правда PRO» та фонд «Переображення».
     Основна мета заходу: привернути увагу лучан та гостей міста на неправильне відношення до марновірства, залежності, обману та розповісти правду про ці явища, вказавши на джерело істини – Біблію.
Опубліковано: 19.05.2011
«Тиждень подружжя»
    З 15 по 22 травня 2011 року в Луцьку вперше відзначатимуть Тиждень Подружжя з метою підтримки та поширення християнських сімейних цінностей, задекларованих у Конституції України.
Опубліковано: 13.05.2011
«Звитяга 2011»
     З 30 квітня по 3 травня у лісовому масиві між смт. Цумань та с. Берестяне Ківерцівського району Волинської області проходила спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2011».
Опубліковано: 6.05.2011
1 2 3 4 5 6 7 8 >
Попередній місяць Жовтень 2016 Наступний місяць
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ ВС
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Погода в Ковеле